UIT

Hydro Flask wine bottle and tumbler

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van het Amerikaanse bedrijf Hydro Flask. Nou ging er bij mij niet direct een alarmbelletje rinkelen. Maar toen ik hoorde wat het deed, raakte ik vrijwel direct geïnteresseerd.

Hydro Flask

Hydro Flask is een bedrijf dat in 2009 gestart is met het maken van isolatieflessen in verschillende maten en vrolijke kleuren. Ze houden de inhoud ofwel 24 uur lekker koud ofwel 6 uur heerlijk warm. Zo zijn er Hydration Flasks (voor water), Coffee Flasks (koffie of thee), Beer Bottles (bier), Food Flasks (voedselcontainers) en Wine Bottles (witte wijn of rosé). Alle producten zijn gemaakt van 18/8 pro-grade roestvrijstaal, waardoor de smaak van je drankje of eten onveranderd blijft.

Beter voor het Mileu

Isolatieflessen, drinkbekers of voedselcontainers zijn natuurlijk erg handig om onderweg bij je te hebben. Zeker in de tijd waarin we nu leven waar alle plastic in de zee terechtkomt, vind ik persoonlijk dat we wel iets mogen terugdoen voor de natuur. Door je eigen beker mee te nemen, bijvoorbeeld naar Starbucks waar je dan ook nog van een korting geniet, kun je met een kleine handeling al veel betekenen.

Wine Bottle en Tumbler

Ik kreeg een splinternieuwe, stijlvolle witte Wine Bottle en een olijfgroene Wine Tumbler toegestuurd. Maar hoe ga ik deze gebruiken? Openbaar drinken is natuurlijk verboden, maar doordat de temperatuur van je wijn tot wel 24 uur koud blijft, is de fles bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor een dagje picknicken. Ik heb mijn roséwijn overgegooid naar de Hydro Flask, want deze bevat exact de hoeveelheid van een standaard fles wijn, namelijk 75 cl. Geen gestuntel met het ontkurken van je fles of gesjouw met flessen en glazen in de natuur.

In de stijlvolle Wine Tumbler (wijnglas) geniet je optimaal van je favoriete rosé of witte wijn. Ze zijn 100% recyclebaar, herbruikbaar en BPA-vrij (Bisphénol A). Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal met TempShield™-technologie, is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal, waardoor mijn roséwijn van het begin tot het einde van de picknick lekker fris bleef en de smaak ook niet veranderde.

Voor mij zijn deze nieuwe producten van Hydro Flask zijn het perfecte alternatief voor een wijnfles en wijnglas als je onderweg bent in de natuur of als je thuis vrienden uitnodigt.

Beschikbaar in de kleuren, wit, zwart en olijfgroen.

Ga voor meer informatie naar: www.hydroflask.com

De Wine Bottle is verkrijgbaar in de webshop van A.S.Adventure:

Wine Bottle €49,95: https://www.asadventure.com/nl/p/hydro-flask-isolatiefles-25-oz-740ml-wine-bottle-1681C80005.html?colour=4168

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!