UIT

Joy Of Matcha

Matcha, ik heb er over gehoord alleen zelf nog nooit uitgeprobeerd.

Dat werd eens tijd dus! Gelukkig was Joy of Matcha mij voor met hun kant-en-klare pakketje om de perfecte matcha te maken.

Om heel eerlijk te zijn moest ik zelf ook op onderzoek uit voordat ik de test aanging. Zelf dacht ik namelijk dat het tussen thee en koffie in lag. Nee, matcha is thee die als een poeder geconsumeerd wordt. Matcha is gemaakt van de theeplant ‘Camellia sinesis’.

Omdat het direct vanaf het land; in een poeder vermalen wordt is het ook verser en beter voor je gezondheid. Zo bevat Matcha-thee meer voordelen dan andere soorten thee.

L-Theanine zorgt voor een kalmerend effect op je lichaam. Werkt Matcha ontstekingsremmend. En bevat die de Chlorophyll de schadelijke metalen uit het lichaam afgevoerd worden. Het bevat dus alleen maar goede ingrediënten.

Om de thee te maken krijg je naast de poeder een kwast om je thee te maken. Nadat je een eetlepel poeder in je mok hebt gedaan kun je aan de slag met het kloppen van de thee. Zodat alle goede ingrediënten vermengt worden.

Nou moet ik zeggen dat het een apart smaakje bevat. Wel in goede zin hoor! In me eerste mok had ik per ongeluk iets te veel Matcha gedaan. Maar na een tweede thee mok was het aardig te doen, en erg verbazend lekker! Dit ga ik zeker vaker drinken vanaf vandaag.

Krijg 15 procent korting met deze kortingscode: MEL15 https://joyofmatcha.com/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!