UIT

Kleding die je warm houdt tijdens de kou

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets over Fashion postte, ik weet eigenlijk niet zo goed waarom. Misschien ook wel omdat ik in de zomer er meer mee bezig ben dan de winter. Wie heeft hier ook zo’n last van? Tja, vandaag maak ik voor jou een Lifestyle-Fashion artikel. Omdat ik over de warmste items in je kast wil praten, hoe hou jij je warm in de winter? Met deze items hou je je zeker goed warm in deze kou!

Doe warme sokken aan

Zelf ontschiet ik het ook weleens, ik doe dan me zomer sokken aan. Argh! Superkoud natuurlijk maar zelf ben ik dan ook best wel eigenwijs.. Soms doe ik zelfs 2 sokken over elkaar aan, dat zit gewoon fijn. Wie doet dit ook?

Vergeet je muts of sjaal niet

Zoals ik al zei: ik ben vrij eigenwijs. En dat ga ik naar buiten zonder iets warms om.. Dat merk ik nu wel want ik heb gisteren een koudje gelopen, pijn op mijn borst. Om dat te verkomen moet ik er zelf ook op gaan letten om iets warms om te doen.

Warme handschoenen

Zelf heb ik al jaren hele dure handschoenen, ze zijn super warm dus goedgekeurd voor de winter en deze kou. Wie houdt er ook van warme handschoenen?

Warme laagjes

Als je naar buiten gaat moet je je natuurlijk goed kleden. Maar vergeet ook niet de warme trui, als je in laagjes werkt zul je zien dat ik goed ingepakt bent om naar buiten te gaan. Deze tip is zeker aan te raden!

Nieuwe kleding?

Als je kleding niet warm genoeg is, zal ik zeker eventjes kijken naar nieuwe kleding. Ook al is het maar heel kort dat het gaat vriezen, niemand zit er natuurlijk op te wachten dat je ziek wordt. Bovendien is het altijd lekker om iets warms in je kast te hebben.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!