UIT

Kleine dingen waarvan je kan geniet tijdens de herfst

De herfst geeft voor mij echt een aanloop naar de winter, ik wordt er eigenlijk best blij van. De winter zit ik eigenlijk minder in me vel, maar hey wat maakt het uit?

Het duurt nu niet meer heel lang voordat het kerst wordt. Ahh, ik kan echt niet meer wachten! Vandaag heb ik mijn kleine dingen op een rijtje gezet waardoor ik echt blij wordt in de Herfst. Dus kijk vooral eventjes verder.

Een boek ontspant echt

Ik klink misschien een beetje ouderwets: boeken ontspannen echt. Met een kopje thee lees ik graag een e-book op mijn Tablet of Mobiel, je kunt natuurlijk ook een ouderwetse boek lezen. Voor het slapen gaan ontspant het ook nog eens, en slaap je ook nog eens beter.

Lekker wandelen in het bos

Volgens mij ben ik zo gek op de bos, dat ik het eigenlijk in elke artikel van de laatste tijd laat merken. Oeps! Maar nee echt, de bos geeft mij een onwijs goed gevoel waardoor ik echt dat herfstgevoel krijg. Na de boswandeling kun je thuis wat gaan drinken, of misschien wel onderweg waardoor je weer helemaal oplaad.

Onderuit met Netflix

Zelf heb ik weer een nieuwe serie ontdekt: Sleepy Hollow. Misschien kende je het al: maar ik ben echt verslaafd! Zo kijk ik deze Herfst het liefst de hele tijd serie’s en films. Ik ben zelf niet zo’n ‘filmmeisje’ want ik val meestal in slaap tijdens een film.. Tja! Maar tijdens de herfst vindt ik het gewoon dat je af en toe een momentje voor jezelf mag en kan nemen. Toch?

Zoek alles uit

Nu ik op mezelf woon: vindt ik het persoonlijk het beste dat ik een schone huis heb, en ook hou. Zo heb ik vanmorgen nog mijn kleding in een kast gelegd want alles lag echt in 3 verschillende kasten waardoor ik geen plek meer had. Nu heb ik 2 kasten over zo heb ik nu een hele kast kunnen gebruiken voor mijn kerstspullen die ik opspaar.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!