UIT

Kleine geluksmomenten van het leven

De kleine dingen in het leven.. ik geniet ervan, dat zou eigenlijk iedereen moeten doen.

Helaas denken nog heel veel mensen dat geluk zomaar op je pad komt. Voor geluk moet je helaas wat doen maar goed, dat is niet heel erg. Blijf altijd zelf positief, en al ben jezelf niet rijk rijkdom kun jezelf creëren door naar de kleine dingen in het leven te kijken. Geniet je al? Ik heb een aantal kleine positieve dingen in het leven op een rijtje voor je op een rijtje gezet.. lees dus vooral verder!

Als je eenmaal geniet van de kleine dingen in het leven wordt het leven vanzelf veel mooier. Het is wat je er zelf van maakt, je kunt altijd erdoorheen zitten maar leven is daar veelte mooi voor. Maak dus zelf er het beste van, en alles komt goed! Kun jij wel wat positiviteit gebruiken? Lees dan hieronder mijn tips die ik voor je op een rijtje heb gezet!

De zon

Ik kan zelf heel gelukkig worden van de zon die iedere ochtend schijnt door mijn gordijnen heen. De zon geeft een heerlijke warmte, en ik en heel veel andere mensen kunnen hier onwijs gelukkig van worden.

Vriendelijke mensen

Als ik naar de supermarkt moet, of naar een andere winkel en andere mensen lachen vriendelijk. Of helpen je met het mandje aan te geven, kan je dag er al een stukje beter van worden. Ik kan er zelf heel erg gelukkig van worden.

Lief berichtje van je vriend of familielid

Berichtjes zijn natuurlijk heel erg leuk om te krijgen, vooral als het een heel lief berichtje is van je vriend.. of een familielid. Het kan je dag al goed maken als iemand dat zegt, zelf kun je natuurlijk ook een lief berichtje sturen. Als je een anders dag weer goed maakt, wordt je eigen dag vanzelf ook weer goed.

Muziek door je koptelefoon

Muziek maakt mij dag gewoon weer goed, ik luister eigenlijk echt van alles. Van Pop tot Hollandse muziek, tja ik vindt het eigenlijk allemaal leuk. Muziek kan je dag gewoon weer goed maken.

Boeken of Ebooks

Sommige mensen houden het toch bij een normale boek maar een ebook vindt ik persoonlijk erg leuk om te lezen, op mijn mobiele telefoon heb ik er zo een paar staan. Heerlijk om te lezen als je even niks te doen hebt, of voor het slapen gaan. Je kunt er zo gelukkig van worden, iedere dag een stukje. En als je het boek uit hebt krijg je helemaal een goed gevoel.

Uit eten met je familie of vriend

Van eten wordt ik zelf intens gelukkig, sommige eten is soms niet goed voor je maar toch.. Heerlijk eten maakt mij heel erg gelukkig, vooral als het goed bereid is. En Sushi… heerlijk ja ik wil!

Andere mensen helpen

Soms wordt je gewoon gelukkig als je andere mensen helpt als ze hulp nodig hebben, bovendien is het goed om langs te gaan bij een familielid die alleen is en af en toe een bloemetje te geven. Diegene maak je dan even hun dag weer goed, en je krijgt er zelf ook een fijn gevoel van.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!