UIT

Knap je kamer op met deze simpele stappen

Kun je je kleine of grote kamer moeilijk inrichten? Dan is dit artikel helemaal voor jou.

Want vandaag bespreek ik de leukste dingen om je kamer helemaal af te maken, en vooral: veel sfeer te geven! Ik hou ervan om de tijd mijn kamer te veranderen. Ik krijg er zelf een heel goed gevoel over om mijn interieur te veranderen. Zelfs door dit artikel heb ik nu zin om mijn kamer te veranderen.

Hebben jullie je eigen kamer een stijl? of is het vooral van alles door elkaar? Mijn kamer probeer ik altijd in een stijl in te richten: ik heb zelf vooral alles in het bruin. Zelf heb ik eigenlijk 2 kamers: Mijn werkkamer, en mijn eigen slaapkamer. Mijn eigen slaapkamer is heel erg klein mijn twéé persoons bed past erin en een kaptafel dat is het.

Daarom heb ik er nog een kamer ernaast: Mijn werkkamer. Hier staat mijn andere kaptafel en mijn computertafel het is vooral een compacte inrichting. Mijn twéé kamers heb ik vooral bruin gehouden. Ik wilde eerst alles in het grijs doen, maar dan moet ik weer met kleurtjes gaan werken in het interieur. Hoe hebben jullie je kamer ingericht?

Kledingrek

Als je een kleine kamer heb net zoals ik is een Kledingrek niet handig. Maar als je een grotere kamer heb kun je een kledingrek makkelijk kwijt. Je kunt de kledingrek bijvoorbeeld eerst een leuk kleurtje geven. En daarna kun je de leukste dingen ophangen aan de kledingrek. Tip: zet de kleding op de rek op volgorde op kleur. Zo hou je je kamer in een toon qua kleur.

Kaarsen

Wat mensen meestal vergeten in een kamer zijn leuke Kaarsen. Kaarsen hoeven tegenwoordig niet duur te zijn want bij de Action kun je tegenwoordig al voor goedkope kaarsen terecht. Koop niet verschillende kleuren door elkaar anders maakt het je kamer té druk.

Kaarsen kunnen je kamer helemaal af maken en het is heel erg sfeervol in je kamer.

Cactussen

Met Cactussen hoef je je planten eigenlijk niet te verzorgen. Dit zeg ik omdat Cactussen eigenlijk geen water nodig hebben. Ben je net zo lomp als mij en vergeet je je planten weleens water te geven? Dan kun je het beste bij Cactussen beginnen. Sowieso maken kamerplanten je inrichting helemaal af! Maar het is natuurlijk aan jou hoeveel aandacht je er aan besteed.

Een kleed

Vroeger had ik zelf altijd een neppe tijgervel in mijn kamer in mijn kamer liggen. Dit geeft sfeer maar heb je natuurlijk een grotere kamer kun je een grotere kleed kwijt. Neem wel een kleed die echt bij de kleuren in je interieur past. Want zeg nou zelf een perzisch tapijt past natuurlijk niet bij knal gele kaarsen.

Kussens

Kussens kunnen je bankstel of je bed helemaal afmaken. Zelf vindt ik het ook lekker om extra kussens op mijn bed te hebben, ik als meisje vind ik dit erg lekker warm liggen. Ik heb natuurlijk geen knuffel meer zoals vroeger maar kussens zijn denk ik de vervanging van mijn knuffels van vroeger. En je zit of ligt natuurlijk ook veel beter!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!