UIT

Kneipp’s cosy moment

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Kneipp. Nou krijg ik sinds de beginperiode van mijn blog (rond 2014?) al pakketjes van een van mijn favorieten merken die op het gebied qua verzorgingsproducten maar nu ook huishoudelijke producten bij mij in de top-3 staat. Zo kreeg ik laatst dus een pakketje met een geurkaars en geurstokjes, fijn om een frisse wind door je huis te laten gaan.

Kneipp

Zoals ik in de inleiding al vertelde ben ik een echte Kneipp fan ze bestaan dan ook inmiddels al 125 jaar. Met hun opvallende en heerlijk ruikende producten kun je een echt ‘Kneipp momentje’ creëren. Wat ik zelf zo fijn aan Kneipp vind, vis dat ze echt aandacht in hun producten steken, dit zie je niet alleen terug aan hun producten maar ook marketingcampagnes zoals op tv en/of het internet. Nu komt Kneipp met een nieuwe collectie: ”World of Fragrances”, wist je dat geurtjes ook een positief effect kan hebben op je stemming? Kneipp liet mij twee nieuwe producten uitproberen, die ik graag met jullie doorneem.

Aan de slag met hun 2 nieuwe producten;

Lavendel geurstokjes? €7,99 145 gr

Nou heb ik deze geurstokjes zo’n week in mijn huiskamer. En wauw, normaal ruik ik de geurstokjes niet erg vaak of de geur verdwijnt maar deze geurstokjes blijf je goed ruiken. Wat ik erg fijn vind, is als je je huis lucht en daarbij een briesje van de Lavendel door de huiskamer ruikt. Persoonlijk kan ik hier echt blij van worden.

Geurkaars €8,99 per 50 ml

Ken je van die geurkaarsen tijdens de winter of kerstperiode? Kneipp heeft naar mijn mening een heerlijk ruikende geurkaars uitgebracht met een geur die me doet denken aan de kerst! Ik kan niet wachten.

Alle bovengenoemde zijn verkrijgbaar vanaf 17 september bij de Kruidvat of Trekpleister.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!