Kneipp clear mind en be happy

Stress, we hebben het allemaal wel een keer meegemaakt.

Zo ervaar ik dagelijks stress met mijn PTSS en Angststoornis waardoor ik beperkt ben in het dagelijkse leven.

Even naar de supermarkt bijvoorbeeld zit er voor mij niet in. Maar zelf probeer ik altijd wel positief te blijven, dingen te doen om mijn stress-niveau laag te houden en de dingen te doen die ik daadwerkelijk kan doen. Zo blijf ik een beetje in balans.

Zo kreeg ik deze keer van Kneipp twee nieuwe douche-gels opgestuurd die je net iets rustiger laat worden. Wie wil nou niet een momentje van rust? Zelf wordt ik altijd rustig onder de douche, met of zonder douchegel. Het is voor mij een momentje van ‘alles op een rijtje zetten’ van de dag.

Kneipp is gericht op natuurlijke producten, groener; want ze gebruiken rPET flessen die gerecycled kunnen worden. Rekening houden met de reductie van afval zodat er minder grondstoffen worden gebruikt zo 2019 dus.

Alle doucheflessen zijn gemaakt van steenpapier. Waar ik persoonlijk nog niet over had gehoord. Het is duurzamer als gewone papier, en is ‘boomvrij’ waardoor er géén bomen zijn gekapt. Hoe fijn om te weten.

Het fijne aan Kneipp is, dat ze daadwerkelijk aandacht aan hun producten besteden. Pluspunt is dat deze producten ook nog eens fijn ruiken en werken. Zo kreeg ik Mint & Rosemary opgestuurd: een fijne rustgevende geur die ik iedereen aanraad.

De geur Mandarin & Vetiver werkt verfrissend en daarintegen ook nog eens rustgevend. Heel gek eigenlijk, van van manderijn denk je niet persé aan iets rustgevends. Ik ben erg blij met deze fijne collectie van Kneipp.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!