Kneipp silky secret en patchouli

Eigenlijk ben ik al een aantal jaar Kneipp Ambassadeur: het is ook zo’n fijn merk om mee te werken. Ik heb dan ook door de jaren heen heel wat Kneipp producten uitgetest, dit doe ik ook met alle plezier. Laatst testte is een Body Lotion Foam van Kneipp: vandaag gaan we aan de slag met de nieuwe Body Lotions Sprays met Oliën met de geuren Silky Secret en Patchouli. Ik ben erg benieuwd.. kijken jullie mee?

Zoals je wel kunt merken is Kneipp een van mijn favorieten merken qua verzorgingsproducten. Ze werken eigenlijk altijd heel fijn en zijn ook best betaalbaar. Het fijne aan Kneipp is dat ik merk dat ze hun producten steeds vernieuwen en meegaan met de tijd. Zo hebben ze nu nieuwe sprays op de markt: zo ben je ochtends in 1,2,3 klaar. Het is natuurlijk belangrijk om je huid goed te voeden: tijdens deze weersveranderingen kan iedereen wel wat extra verzorging gebruiken.

Silky Secret en Patchouli

Toen ik de doos openmaakte zag ik twee verschillende Sprays een roze en een groene. Mijn gevoel zegt dat ik met de roze moet beginnen, waarschijnlijk omdat ik gewoon van roze hou. De sprays bevatten oliën waardoor het makkelijker is om het uit te smeren op je huid, en dus minder tijd ochtends nodig hebt.

Het fijne is dat de sprays meerdere voordelen hebben:

  • Trekt sneller in: dus tijdwinst tijdens je ochtendroutine
  • Zachte geuren: niet te overdreven
  • Fijne textuur
  • Bevat geen drijfgas, maar perslucht
  • Beter voor je huid: géén minerale oliën of conserveringsmiddelen

Silky Secret

Aan de slag met de producten dus.. ik begin met de Silky Secret waarnaar me oog al direct op viel. Het product bevat speciale ingrediënten van de zijdeboombloesem en melkproteïnen, waardoor je huid zacht moet aanvoelen.

Patchouli

De groene flacon bevat Patchouli. De meeste mensen associëren het met de hippietijd, helaas heb ik die niet meegemaakt gelukkig hebben we de flacon nog. De patchouli werkt rustgevend: een aanrader voor mij dus met mijn angsten. Ik ging natuurlijk direct aan de slag.. en ik moet zeggen het ruikt apart, mysterieus en voedt de huid erg goed.

De producten maken zijn beloftes ook echt na: het voelt zo goed op de huid. Helaas hebben we geen ‘voel-knop’ anders had ik het graag willen delen.

De producten zijn vanaf april (dus vanaf nu) verkrijgbaar bij diverse drogisterijen voor een adviesprijs van € 9,99 voor 200 ml.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!