Kneipp’s beauty geheim

Zoals jullie wel weten, ben ik vanaf het begin’s af aan al Kneipp Ambassadeur.

Een fijne samenwerking, met tevens de fijnste producten. Sinds kinds af aan al ben ik een echte Kneipp-fan, het begon met de Body Lotions met daarna de fijne geurende douche producten.

Hoe fijn is het om je favoriete merk opgestuurd te krijgen? Zo kreeg ik laatst een pakketje van Kneipp; ze komen met hun succesvolste lijn ‘Beauty Geheim’. Deze lijn hebben ze uitgebreid, en deze mocht ik vandaag uitproberen voor jullie.

Kneipp over zichzelf:

” Producten maken die goed zijn voor lichaam en geest en investeren in de kwaliteit? Sebastian Kneipp hielp mensen om gezond en gelukkig te zijn. Wij produceren onze producten in lijn met die gedachte. Daarom steken wij veel energie in de kwaliteit en productie van onze producten, van basisingrediënt tot eindproduct. “

Als je een ‘budget’ te besteden hebt qua verzorgingsproducten, dan ben je bij Kneipp op de juiste plek. Heerlijke luxe, ontspannend.. wie wilt dat nou niet? Deze lijn bevatten natuurlijke oliën, hierbij moet je denken aan: marula, wonderboon en argan.

Zo hebben ze deze lijn uitgebreid met twéé nieuwe producten: een Douche Foam (€8,49) voor 200ml en een Body Lotion (€9,49) voor 200ml. Iets duurder dan de regulieren producten, maar zelf doe ik hiermee extra lang dus haal je het geld er zo weer uit. Althans, ligt eraan hoeveel je gebruikt.

Kwaliteit merk je bij Kneipp, zo hebben ze nooit afgeweken van hun standpunt. Alles is natuurlijk, fijn en hydrateert.

Arganolie is goed voor je weerstand. Wonderboomolie voor een gezonde huid en stralende tient. Olijfolie voor een gezonde vochtbalans. En geeft Marulaolie een therapeutische werking voor de huid.

Uiteraard moet ik de producten eerst even uittesten, voordat ik de persinformatie moet geloven. En zoals ik van Kneipp had verwacht zijn de geuren weer heerlijk, verzorgt het mijn huid erg goed en geeft het geen huiduitslag (daar heb ik zelf bij de meeste producten last van) hier gelukkig niet dus.

Een aanrader dus!

link: kneipp.nl

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!