KocoStar hand moisture en hair pack

Ik ben gek op verzorgingsproducten, het liefste review ik ze dan ook iedere dag. Laatst kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd via mijn PR-bureau namelijk een Handschoen en Douche Muts als je het letterlijk wilt vertalen. Natuurlijk klinkt dit grappig maar in werkelijkheid lijkt het er wel op! Ik kreeg namelijk een Hand Moisture en Hair Pack opgestuurd. Benieuwd? Kijk dan vooral eventjes verder.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik het merk niet ken, althans ik had het weleens voorbij zien komen via Instagram alleen nooit echt aandacht aan besteed. Tot dat ik dit pakketje opgestuurd kreeg. KocoStar is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL, en is geïnspireerd op de Koreaanse Beauty Branche. Nou is het helemaal hip tegenwoordig om Koreaanse Beauty producten te gebruiken tegenwoordig. Waarschijnlijk omdat we er achter komen dat deze producten ook heel erg fijn werken.

KocoStar is ontwikkeld in Korea, dus ze weten dan ook waar ze over praten. Toen ik het pakketje opgestuurd kreeg raakte ik al snel benieuwd na het zien van de verpakking: heel clean en netjes. Eigenlijk helemaal mijn ding! Nou had ik al een aantal dagen last van droog haar, vooral omdat het zo warm was dus ik kon dan ook wel een maskertje in mijn haar en voor mijn handen gebruiken.

Nou heb ik zelf last van Psoriasis aan één hand. Nou merkte ik dat ik dit de laatste tijd al had verminderd met het gebruiken van een simpel handcremetje maar als ik een masker op mijn hand kan gebruiken, én het werkt ga ik het natuurlijk vaker kopen.

Hand Moisture Pack

Nou had ik nog nooit gehoord van een handschoen-en-masker in één. Maar toen ik het zag verbaasde het me eigenlijk dat ik er niet eerder aan had gedacht. Eigenlijk kun je in een simpele handschoen een heerlijke crème gebruiken en je hebt ongeveer hetzelfde effect. Althans, ik denk dat ik nu wel té simpel denk want de crème moet wel zijn werk doen.

Deze Hand Moisture Pack was voor mijn psoriasis hand best heftig, het voelde erg warm aan omdat het natuurlijk zijn werk doet. Maar.. het werkt! Na afloop waren mijn handen zó zacht dat ik na 2 weken nog geen extra handcrème hoefde te gebruiken. Als ik dus weer last krijg, ga ik dan ook dit dan ook vaker kopen.

Home Salon Hair Pack

Waar ik vooral naar uit keek was de Hair Pack van KocoStar. Zoals ik al in de inleiding vertelde waren mijn haren de afgelopen dagen erg droog geworden door de zon. Daarom ging ik direct aan de slag met het product toen ik hem binnen kreeg. Het duurde even voordat ik de muts op mijn hoofd had maar na het in te masseren zat het eigenlijk erg goed.

Ik voelde eigenlijk al direct dat het me haar voedde. Dit masker moest ik 20-minuten oplaten voor het beste effect, ook niet erg lang dus! Na het gebruik voelde mijn haar glanzend en zacht aan, fijn masker dus die ik naast de Hand Pack vaker ga kopen. Aanrader voor als je net zoals mij last hebt van droog, pluizig en onhandelbaar haar. Een masker is nooit mis!

Home Salon Hair Pack is verkrijgbaar voor € 6,95 en de Hand Moisture Pack voor € 3,77 bij o.a. ICI Paris en online in verschillende Beauty Webshops.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!