UIT

Krijg een warme winter gevoel

Je kijkt naar buiten: niemand wordt op dit moment vrolijk van het weer. Zelfs ik niet! toch moeten we er toch aan geloven, en moeten wij de aankomende winter overleven.

Niet iedereen houdt van de winter, maar helaas is dat nou eenmaal dit land. Niemand ontkomt eraan.. daarom heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om deze winter toch nog ‘ normaal ‘ door te komen. Lees dus vooral eventjes verder…

Shoppen in de winter

Kijk wij vrouwen zitten misschien raar in elkaar, maar waar je ons echt mee blij maakt is shoppen. Zelf verzamel ik kerstspulletjes, dus iedere keer ga ik de Action en dat soort winkels af om mijn kerst inkopen te doen. Natuurlijk kun je ook voor kleding gaan.

Sneeuw is fijn

Waar ik naar uitkijk is toch wel de sneeuw: sneeuwballen maken, sneeuwpoppen of een engeltje in de sneeuw. Hopelijk hebben we deze aankomende winter eindelijk sneeuw! Wie kijkt hier ook naar uit?

Verdwijn in je dekens met iets warms

Wat ik heerlijk vindt aan de winter is dat je heerlijk onder de dekens met thee of warme choco een serietje kunt kijken, en gewoon lekker niks te doen. Heerlijk toch? Een avondje, of dag voor jou helemaal alleen (of samen met je vriend/familie) helemaal niks te doen. Ik kijk er nu al naar uit!

Kerst is toch wel de ultieme ‘wintergevoel’

De kerst is toch wel een van de dingen die bij de winter hoort. Dit is de ultieme wintergevoel dat ik echt nooit meer kwijt wil, natuurlijk wil ik ook dat het deze kerst eindelijk gaat sneeuwen tijdens de kerst. Ahhhh, ik heb zoveel zin in de kerst! Vooral nu ik in me eentje kerst moet gaan vieren, ik ga wel leuke dingen doen maar toch!

Wandelen in de natuur

Een wandeling in het bos samen met je hond, en misschien ook wel een familielid erbij. Ook dit is een van de dingen die voor mij bij de winter gewoon horen. Maak leuke foto’s zodat je ook nog een leuke aandenken hebt. En als je natuurlijk thuis bent kun je lekker bij de warme kachel of open haard zitten om weer op te warmen. 

Naar de bioscoop tijdens de winter

De bioscoop vindt ik toch wel van de ultieme ‘ding’ dat bij de winter hoort, vooral eigenlijk tijdens de kerstperiode draaien hele leuke films. Hier kijk ik zo naar uit, vooral naar de films die gaan komen… leuk toch.

Schaatsen tijdens de winter

Schaatsen tijdens de winter, je kunt het overal wel doen. Dit zijn een van de dingen die mij een ultieme wintergevoel geven, alhoewel ik kan het niet zo heel goed. Maar goed.. hey ik doe mijn best! Vindt jij dit ook de ultieme wintergevoel? Of heb jij andere dingen wat jij dat gevoel geeft? Ik hoor het graag!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!