Kussen.nl

Sinds ik op mezelf ben ben ik op zoek naar leuke accessoires die me huisje af maken. Ik kan natuurlijk niet alles in een keer kopen, en daarom koop ik het liefst hier en daar wat van hetzelfde. Als blogger krijg je vaak dingen opgestuurd maar deze keer kreeg ik wel een heel leuk mailtje van een kussen webshop of ik een paar kussens wilde testen. Heel toevallig had ik nog niks op mijn bankstel dus het kwam ook nog eens goed uit. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien, veel kijk en leesplezier deze vakantie!

Kussen.nl

Kussen.nl heeft een ruim assortiment met verschillende soorten kussens. Zo koos ik zelf voor twee verschillende soorten sierkussens voor op mijn nieuwe bankstel. Ik kreeg er totaal vier opgestuurd wat eigenlijk precies genoeg was voor op mijn driepersoons bankstel. Zo heb ik er twee aan de ene kant en de andere twee aan de andere kant, persoonlijk vond ik dat mooi staan. Hieronder geef ik mijn mening over de kussentjes:

Ik kreeg vier sierkussens opgestuurd van het merk LD zelf kon ik dit merk niet, maar ik heb me dan ook nooit verdiept in sierkussens. De kwaliteit ziet er heel goed uit. De voorste sierkussen is ook heel stevig gevuld zodat het lekker in je rug zit of ligt. Wat ik zelf heel erg fijn vindt! De kussens staan onwijs goed in mijn interieur ik heb namelijk accessoires met koper en deze kussens passen er perfect bij. De kussens zijn donker koper waardoor de kussens ook niet direct opvallen wat ik juist een pluspunt vindt.

Waarom Kussen.nl?

Kussen.nl beschikt over een ruim assortiment met lage prijzen, zo heb je al een kussen van topkwaliteit tegen een lage prijs. Of je nou Hoofdkussens of Sierkussens bij hun koopt of zelfs een Kussenhoes eigenlijk is bijna alles mogelijk bij kussen.nl en dat vind ik ook leuk aan ze.

Zelf hou ik er van om s’avonds heerlijk met een dekentje en kussens in me nek onderuit te liggen op de bank. Even een relaxmomentje voor mezelf. Heerlijk! Toen ik dit bankstel kocht dacht ik eerlijk gezegd dat de kussens die al in de bankstel zitten lekker zacht waren, helaas was dit niet heb geval! Dus ik moest op zoek gaan naar andere kussens, het liefst sierkussens. Toen ik dit aanbod kreeg kon ik het daarom ook niet afslaan, wie wilt nou niet kopere kussens voor op je bankstel? Als je hier niet van houdt hebben ze alsnog voor iedereen heel veel keus, dus voor ieder wat wils!

Wat vind ik er nou van?

Kussen.nl vind ik zelf een hele fijne webshop met een ruim assortiment. Zelf zag ik hele fijne hoofdkussens voorbij komen die ik binnenkort zeker ga bestellen! Het is dat ik nou eenmaal sierkussens nodig had (waar ik uiteraard heel erg blij mee ben!) anders had ik zeker wel voor een hoofdkussen of andere soorten kussens uit hun ruime assortiment gekozen. Kussen.nl heeft een ruim assortiment met niet alleen maar sierkussens maar ook vele andere kussens bijvoorbeeld hoofdkussens. Zoek je daarom nog een fijne en zachte kussen voor in je nek? Kan ik Kussen.nl van harte aanbevelen.

Prijzen & Links:

Stepped copper sierkussen Link € 19,95

Little diva sierkussen lurex copper Link € 12,95

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!