UIT

Leuke dingen aan de lente en zomer

Het klinkt misschien gek, maar ja ik heb denk ik wel last van een Winterdipje. In de Zomer heb ik nergens last van, ik doe weer van alles en in de Winter denk ik alleen maar na.

Tja, ik kom daar niet ver mee. Maar ik heb zelfs zoveel zin in de Lente/zomer dat ik er een artikel over maakte. Ik schrijf vandaag de leukste dingen van de zomer op, en waarnaar ik nú al uitkijk! Heb jij er ook zo’n zin in?

De zon maakt mij blij

Ik kan echt niet zonder de zon, helaas is het nu onwijs koud buiten.. maar ik kan niet wachten tot dat de zon weer heerlijk gaat schijnen. Yay! En je kunt natuurlijk bruin worden zonder dat je zelfbruiner hoeft te gebruiken, ik kan niet wachten tot dat ik een heerlijk kleurtje weer ga krijgen!

De zwembad is de ultieme zomergevoel

Ik kan niet wachten tot dat ik in een zwembad lig, om af te koelen van de warme zon. aaaaaaah!

Fruitsoorten tijdens de zomer

Ik kan echt niet wachten tot dat het dadelijk weer Aardbeien seizoen is, heerlijk met wat slagroom. Ik kan niet wachten! Oja, natuurlijk zijn er wel meer fruitsoorten die echt bij de warmte horen.

Sporten

Tijdens de zomer of de lente krijg ik meer zin om te gaan sporten, ook omdat ik dan meer in me vel zit. En amper angstaanvallen krijg, ik kan dus niet wachten tot dat ik weer heerlijk naar buiten kan. Hardlopen is mij nu echt té koud!

Vrijheid blijheid

Zoals ik al eerder zei: ik krijg minder angstaanvallen in de zomer. Ik ben dus een stúk blijer in de zomer. Ik kijk ernaar uit om naar buiten te gaan en:

  • Te gaan shoppen en terrasje te pakken
  • Naar het strand te gaan
  • Fietsen door het natuur
  • Skeeleren, laatst skeelers gekocht.. nog maar 2 keer gebruikt jammer!

Er zijn dus een hoop dingen aan de zomer die mij blij maken, ik kan niet wachten tot dat het eindelijk echt zomer wordt. Helaas wordt het de komende tijd nog niet zo lekker weer. Maar ik blijf hoop houden, en als de zon schijnt ren ik direct naar buiten. Haha!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!