lipglosses en lipsticks van de ETOS

Het is alweer een tijdje terug dat ik op mijn blog over de ETOS schreef.

Dit heeft zo zijn redenen. Instagram is erg populair geworden, en de ETOS speelt hier goed op in. Zo heb in de laatste periode meer op mijn Instagram meerdere reviews geschreven.

Toch wilde ik deze maand een artikel schrijven. En vandaag neem ik een pakketje met jullie door waar vrouwen gegarandeerd blij van worden.

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een enorme ETOS fan. Zo heb ik de laatste jaren de ETOS goed in de gaten gehouden, online en offline (in de winkels).

Zo is inmiddels wel bekend dat de ETOS een enorme groei heeft gemaakt; met hun producten, en uiterlijk. Alles ziet er frisser, netter en de producten doen daadwerkelijk voor elk budget hun werk. Ik ben tot de dag van vandaag erg tevreden met wat ik mag testen.

Vandaag kreeg ik een ‘klein’ maar fijn pakketje van de ETOS opgestuurd. Zo kreeg ik vier lipsticks-/lipglosses opgestuurd voor de aankomende zomer.

Als ik aan de ETOS denk, denk ik vaak aan de ‘clean’ verpakkingen maar ook aan de vrolijke kleurtjes. Toen ik via de mail alle informatie opgestuurd kreeg dacht ik daadwerkelijk; yes, een zomerse collectie. En gelukkig, dat was ook daadwerkelijk zo.

Wat deze lipsticks en lipglosses zo speciaal maakt is dat het een voedende werking heeft. Ze bevatten moisturizing en zorgen voor een longlasting en/of een coverage effect op je lippen.

Ik raakte al direct benieuwd bij het lezen van de persinformatie. Er stond weinig in, maar voor mij goed genoeg want toen ik de producten zag. Zag ik daadwerkelijk mooie verpakkingen: lente-achtig en de lipglosses hebben een glowy-effect.

Rood, Roze en Mat paars. Deze ‘aparte’ kleurtjes heb ik nog niet gezien bij andere merken. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!