L’Occitane Pivoine Sublime Petal Cleansing Oil

Huidverzorging vind ik persoonlijk erg belangrijk, zo reinig ik mijn huid dagelijks ochtends en avonds. Er zit dus een soort van routine in en daar hou ik wel van. Vandaag heb ik het over mijn huidroutine, en laat ik een nieuw product zien met.. bloemetjes!

Mijn huid laat me af en toe in de steek

Normaal gebruik ik een tonic geen melk, omdat ik hier extra Acné door krijg. Ik moet met Acne dan ook extra rekening houden want door sommige huidproducten krijg ik meerdere bulten op mijn voorhoofd.. Argh.

Zo krijg ik als blogger vaker nieuwe producten opgestuurd: leuk! Alleen weet ik dus niet of ik er wel of niet tegen kan. Deze huidproduct is namelijk op basis van een olie gemaakt, en normaal kan ik niet tegen oliën. Ik ben erg benieuwd naar het effect.

Het product

L’Occitane heeft voor het eerst in hun product bloemen verwerkt. Als je de flacon omdraait gaan de bloemetjes heen en weer. Als je de olie gebruikt krijgt je dus een leuk effect met de bloemen die heen en weer gaan, en je krijgt een ‘glow’ door de olie waardoor je gaat glimmen. Persoonlijk ben ik hier geen voorstander van: omdat ik dan bang ben voor een Acne-uitbraak.

Dit is gelukkig niet het geval geweest, en gelukkig kan ik eindelijk een olie gebruiken die mij geen Acne meer geeft. Fijn product, althans na mijn mening.

L’Occitane heeft dan ook een hele lijn uitgebracht met het ingrediënt Pivione, zoals een cream en toner etc. die ik hieronder beschrijf:

Pivione: Die in de Middellanse Zee-gebied voor een legende zorgt dat de nimf Paeonia zo door de goden het hof wordt gemaakt dat er een godin haar veranderde in een bloem met duizend bloemblaadjes, een pioen. Sindsdien biedt ze als symbool van de schoonheid.

Conclusie

L’Occitane Pivoine Sublime Petal Cleansing Oil: zorgt voor een mooie glow, en reinigt de huid grondig. Toch zal ik het product niet alleen gebruiken, maar samen met een goede tonic. Zelf heb ik alleen het product uitgeprobeerd en ik moet bekennen dat het product zijn werk doet. Gelukkig maar! Want na mijn angst qua Acne is dat toch niet het geval geweest, en werkt het product naar wens. Fijn!

L’Occitane Pivoine Sublime Petal Cleansing Oil is verkrijgbaar voor € 29,50 voor 200ml online via de website van L’Occitane.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!