UIT

Lucardi

Nog eventjes wachten en het is.. Valentijnsdag! Dé perfecte moment om jezelf of je geliefde te verwennen met een mooie sieraad. Nou kreeg ik laatst een leuke mail van Lucardi, één van mijn favorieten plekken om mooie sieraden te kopen. Nou mocht ik zelf wat leuks uitzoeken voor Valentijn in hun webshop, ik koos deze koos deze keer iets voor mezelf. Want ach, soms moet je jezelf ook met iets moois verwennen. Benieuwd wat ik uitkoos? Kijk dan vooral eventjes verder..

Ik hou gewoon van Koper ik gebruik het in mijn interieur, en nu heb ik dus twéé ringen erbij van koper. Dat niet alleen.. want ter uitzondering mocht ik ook een paar Guess sieraden uitzoeken. Daar kon ik natuurlijk geen néé tegen zeggen! Natuurlijk koos ik deze sieraden helemaal uit mijn eigen wil, en wilde ik vooral jullie ook verrassen met deze fantastische sieraden.

Zelf draag ik heel graag sieraden: oorbellen, kettingen en het liefst iedere dag ook nog een mooie ring. Nou moet ik nog een tijdje wachten tot dat mijn vriend mij een ring geeft, maar in de tussentijd mag ik mezelf ook wel iets moois geven (althans, dat vindt ik zelf!) Dus ik koos ook voor twéé ringen die bij elkaar passen, en ik geef de ene ring aan mijn moeder en de uitgesproken ring hou ik zelf. Soms mag je je ouders ook wel met iets leuks verwennen toch? Ik vind van wel.

Ik ben gek van Guess: kleding en sieraden het liefste draag ik het allemaal. Helaas vindt mijn portemonnee het iets minder.. haha! Ik kreeg twéé schattige oorbelletjes opgestuurd met daarin een Swarovski kristallen steentje in allebei de oorbellen. Ik ben er echt heel blij mee, ook omdat het niet té opvalt. En daarom kan ik ze eigenlijk altijd wel dragen.

Deze ringen heb ik niet los van elkaar gekocht, néé deze ringen horen bij elkaar. Perfect om dus aan je geliefde te geven als ‘relatiering’ of gewoon zo altijd cadeau bijvoorbeeld voor Valentijnsdag. Ik had niet verwacht dat de kwaliteit van deze ringen eigenlijk zo goed waren. Ze passen perfect en staan dus ook nog eens goed.

Sowieso ben ik verliefd op swarovski kristallen, ze zitten zowel in de Koperen ringen als in de oorbellen van Guess. Ik was op slag verliefd met deze nieuwe aanwinsten, en draag ze dan ook nu al een paar dagen. Óók heb ik intussen mijn moeder met de 2de ring blij gemaakt, ze vindt ze net zoals mij prachtig.

Zoek jij nog een mooie relatiering, of iets leuks voor jezelf? Dan kan ik je zeker aanbevelen om te kijken bij Lucardi de sieraden zijn er niet te duur, en je krijgt net zoals mij al iets heel moois.

  • Guess roseplated oorbellen met Swarovski € 29,00 ,-
  • Eve rose plated 2 delige ring met zirkonia € 59,99 ,-
fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!