UIT

Lucis wireless lightning lite

Aparte lampen, ik hou ervan. Nou zat ik laatst zonder licht door een foutje van mijn verhuurder, had ik toen maar deze lamp gehad. Want ik heb namelijk een draadloze tafellamp gehad! Je moet hem natuurlijk wel eventjes opladen, maar dan heb je ook wat. Vandaag neem ik de lamp van: Lucis met je door! Kijk dus vooral eventjes verder.

draadloze kubuslamp van: lucis

Lampen met een apart ontwerp, en leuk karakter. Zo kun je de LUCIS lamp wel noemen. LUCIS heeft een lamp gecreëerd met een kubusvorm, die gemaakt is op Nederlandse bodem. Deze draadloze witte lamp is een kwaliteitslamp met verschillende ontwerpen, zo kun je deze lamp al in Ice, Aluminium Koper en Zilver en Handgemaakte Zebrano hout. En is uit te breiden met leuke standaards.

Toen ik het pakketje kreeg, zag ik al direct een hele mooie doos: je kunt het vergelijken met van die IPhone doosjes. Heel mooi en strak afgewerkt en het is echt een ‘cadeautje’ om uit te pakken!

Hoe werkt de lamp?

Om deze lamp aan of uit te doen moet je hem 3 keer heen en weer schudden, hij geeft in elke sfeer licht zo kun je hem instellen op wit(licht) én verschillende kleurtjes die je kunt verstellen. Zelf vind ik de kleurtjes echt leuk: vooral de velle roze die mij erg aanspreekt. Hij is dus op iedere humeur te verstellen. Hij geeft in iedergeval mooiere kleuren, dan de lamp van Philips die niet draadloos is plus: de prijs van de Lucis Lamp is ook nog eens aantrekkelijker.

Hieronder test ik hem voor jullie uit

draadloze Lucis Lamp

Omdat deze lamp verschillende sensoren heeft, zitten er geen knoppen op de lamp. Om de lamp te verstellen moet je simpel 2 puntjes op de lamp vasthouden om de sferen te bepalen. De look & feel van deze lamp zegt alles: hij is modern, hip en is strak afgewerkt met een matte finish.

Om deze lamp te gebruiken moest ik hem natuurlijk eventjes opladen: hij brandde ongeveer 2 a 3 uurtjes rood, als hij vol is brand hij direct groen en dan kun je aan de slag met deze fantastische lamp! Zelf ben ik nogal een ‘kluns’ en dacht dat mijn lamp het niet deed.. *uhum* ik moest dus eventjes de makkelijke beschrijving door te lezen (is een mini-boekje!) blijkbaar zit er een magneetje op, die je eraf moet halen om hem te activeren.

Het is een fantastische lamp, die je kunt aanpassen naar wens. Hij is draadloos waar ik ook nog eens blij van wordt! Ik ben dus binnenkort jarig. En kan de lamp neerzetten waar ik wil, het geeft echt een leuk feestgevoel en je wordt er direct blij van.

Zelf bezit ik ook zo’n kleurlamp die ik met een afstandbediening kan bedienen, alleen is die niet draadloos. Vergeleken met die lamp is deze goedkoper en zoveel malen beter omdat je hem neer kunt zetten waar je dat wilt!

Naast dat kun je deze lamp uitbreiden, naar een ander soort lamp door de uiterlijk te veranderen dit vind ik persoonlijk fijn. Naast dat zit er een beschrijving bij die ik wel lees! Want het is namelijk een compacte beschrijving, en daar hou ik van.

Deze Lucis Draadloze Tafellamp is o.a. te koop bij FonQ voor € 64,95 via deze link.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!