Lulujo tan swaddling blanket & matching hat

Lulujo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in baby cadeautje’s en producten. Laatst kreeg ik een mailtje in mijn inbox van Lulujo, of ik een omslagdoek uit wilde proberen. Waarom niet? Nu nog weinig verstand van baby merken.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik eerst even wat research moest doen. Ik kende het van naam, maar had me nooit in het merk verdiept. Lulujo is gespecialiseerd in baby producten, zo kreeg ik een omslagdoek opgestuurd.

De omslagdoek met muts komt in een luxe cadeauverpakking die mij erg aanspreekt.
Je krijgt er bij iedere verpakking een kaartje waar je de naam van je newborn op kunt schrijven. Leuk om het daarna te plaatsen op je socials.

Dekbedovertrekken, wafel dekentjes, aankleed kussen hoezen

Het is me allemaal erg nieuw wat je kan krijgen op het gebied van babyproducten en merken die op de markt zijn. Zo heb ik deze week de babykamer af gekregen en heb me hiervoor in moeten leveren in kwaliteitsmerken en voordelige merken zodat ik van alles wat in huis heb.

Lulujo is dus een merk met fijne babyproducten. Je kunt ze onder anderen kennen van hun hydrofiele doeken. Ze staan achter hun producten en dat merk je: hoge kwaliteit staat in hun vaandel.

Lulujo tan swaddling blanket & matching hat

Ik kreeg een omslagdoek met mutsje in de kleur okergeel. Wat echt mijn favoriete kleur is, zonder dat ze het wisten. Een leuke verrassing die goed gebruikt gaat worden.

Deze omslagdoek heeft zo’n fijne stof, ademend en en het mutsje houd je baby ook nog lekker warm.

Eenmaal uitgepakt zag ik dat het een kwaliteitsstof is en erg fijne materiaal die je om je baby kunt doen.

Mijn zoontje is letterlijk groot in de omslagdoek geworden. Een omslagdoek is erg handig als je kind last hebt van krampjes, en wat ik heb vernomen heeft ieder kind hier wel last van. Mijn zoon ook en wij hebben heel veel aan de doek gehad. Zelfs mijn kraamhulp vond de doek erg handig en groot.

Deze omslagdoek is perfect om cadeau te doen bij bijvoorbeeld een Baby Shower. Het is vooral erg bruikbaar, en dat vind een mama to be altijd fijn.

$ 34.95 via deze link; https://www.lulujo.com/collections/boho-featured-collection-homepage/products/chocolate-brown

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!