UIT

Maak je woonkamer winter proof

Zoals jullie weten, geef ik altijd Tips & Tricks rondom het interieur. Dit heb een tijdje heel lang gedaan, nou is het er eigenlijk de laatste periode een beetje bij-in geschoten.

Desondanks ik het eigenlijk een van de leukste onderwerpen vind om over te bloggen.. Nou heb ik laatst besloten meer mijn eigen ding te doen op mijn blog, en mij vooral niet laten beïnvloeden door wie dan ook: daarom deel ik bij deze meer interieur ideeën, en tips. En over dat laatste ga ik het vandaag hebben!. Lees dus vooral eventjes verder.

Zoals jullie weten wordt het na Augustus vaak wat kouder, en gaan we richting de wintermaanden. Nou leek het mij leuk om je een aantal tips te geven, om je interieur winterproof te maken! Ik heb nu al zin in de aankomende maanden, jullie ook?

Mooie kaarsen en kandelaars

Tijdens de wintermaanden, wordt het wat kouder en kun je wat meer accessoires in ‘winterkleuren’ tevoorschijn toveren. Denk bijvoorbeeld aan: bruin, roomwit, of bijvoorbeeld grijze kleuren! Zo maak je je kamer klaar voor de winter. Zelf decoreer ik ze op een schaal met andere items die ik van verschillende merken heb gekregen of gekocht.

Schuiven van meubels, en het ‘opnieuw’ inrichten van je interieur

Het leukste aan interieur vind ik het: interieur inrichten  zodat je je interieur elke keer in een andere sfeer kan brengen. Naast webdesigner richt ik me ook op een 3D programma voor op de computer. Ik gebruikte hiervoor vaker: Google Sketch, CAD (oa. voor bouwtekeningen), en online tools waarmee ik leerde een online interieur ontwerpen. Als ik begin met schuiven met meubels, of het opnieuw inrichten van een woning, begin ik altijd met het maken van een tekening. Zo krijg je meer inzicht in wat je doet, en weet je waar je moet beginnen. Als ik dit middel gebruik, merk ik dat ik sneller klaar ben met het opnieuw decoreren van het interieur.

Dekentjes, poefjes en meer

Bij de wintermaanden kruip ik heerlijk met een dekentje op de bank, nou moet ik eerlijk bekennen dat ik zelfs tijdens een (warme) zomer ook met een dekentje zit. Het geeft je een rustig gevoel, en dat gevoel wil je creëren tijdens de koude avonden! Denk bijvoorbeeld aan een poef of deken in een warme kleur. Daarnaast dat kun je ook met kussentjes op de bank dat fijne gevoel creëren.

Het inrichten van je interieur

Naast accessoires uit de winkel, kun je je interieur ook op andere manieren aanpassen aan het seizoen. Nou ben ik lid van zo’n Facebook-groep waar ik heel veel inspiratie vandaan haal. Zo kun je naar het bos gaan en bijvoorbeeld blaadjes van de boom verzamelen om te decoreren. Deze blaadjes kun je sprayen in de kleur die je wilt, zelf vind ik een gouden glitter erg mooi! Naast blaadjes valt er in het bos natuurlijk nog veel meer te verzamelen. Let er wel op dat je je vondsten eventjes wast voordat je ze gaat gebruiken!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!