UIT

Met deze simpele items kun jij je (slaap)kamer opknappen

Leuke spulletjes om je kamer of woning mee op te knappen, niet heel veel mensen letten hierop.

Zelf ben ik de laatste tijd helemaal weg van mooie accessoires om mijn woning net die ené touch te geven. De ene houdt van strak en netjes, zelf ben ik echt niet van dat moderne.. nee ik hou van landelijk. Waar hou jij van? Vandaag help ik je met leuke items om je kamer mee op te knappen!

Sieraden

Waar laat jij je sieraden? Zelf heb ik laatst een sieraden-spiegel gemaakt. Ik heb de de spiegel uit de barok omlijsting gehaald, en daar karton tegen aan geplakt met daarop een leuke print. Zo kan ik makkelijker me sieraden kwijt, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de makkelijkere weg te kiezen.

Bijvoorbeeld: een leuke sieraden box die je overal wel kunt krijgen!

Action

Zoals jullie inmiddels wel weten, ben ik echt een Action-Fan en daarmee bedoel ik de winkel: Action. Meerdere Nederlanders houden net zoals mij ook van deze winkel, je kunt er echt voor een voordelige prijs terecht. Kandelaars tot leuke potjes je kunt hiermee al je huisje helemaal opvrolijken. Wie is er net zoals mij verslaafd aan deze winkel?

Dienbladen met kaarsjes

Dienbladen, je kunt hele mooie al scoren bij de Big Bazar of de Action. Zelf heb ik heel veel koper in mijn huis, en heb dan ook een koperen dienblad in mijn huis. Plaats daarop leuke kaarsen en items en je hebt al iets heel leuks in je huis staan!

Fotolijstjes

De laatste tijd ben ik echt verslaafd aan fotolijstjes, heerlijk om naar te kijken. Het is vooral de herinnering die je aan de foto hebt. Ik vind dit dus echt een must!

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!