MineralSkin Cosmetics ultra rich hyaluronic serum

Ik ben achter de schermen al een aantal weken bezig geweest met het vernieuwen en verhuizen van mijn blog naar een ander platform. Genoeg gepraat! Ik kreeg laatst een fijn pakketje van Mineralskin Cosmetics.

MineralSkin Cosmetics richt zich op synergetische producten op basis van Dode Zeemineralen welke gecombineerd zijn met natuurlijke en aromatische plantenextracten. Ze maken daarbij gebruik van super fruits, anti-aging werkstoffen en peptiden. Toen ik deze inleiding zag raakte ik vrijwel direct benieuwd. Dit merk moet je dus een zacht, glad, elastisch en comfortabel gevoel geven. Aan de slag met dit ‘vernieuwde’ merk dus.

XMinerals is daarnaast niet getest op dieren. Bevat géén dierlijke ingrediënten en is vervaardigd onder GMP en ISO kwaliteitscontrole (QC).

Hyaluronzuur

Is bewezen effectief. Dat wil zeggen dat dit op dit moment het enige middel is dat je bindweefsel, epitheeweefsel en zenuwweefsel helpt omdat het daar al voorkomt. Zelf heb ik nog nooit een Hyaluronzuur uitgeprobeerd. Dus ik ben erg benieuwd of het dan mij ook bevalt.

Ultra rich hyaluronic serum

Zelf kreeg ik een Ultra Rich Hyaluronic Serum opgestuurd. Deze serum kun je met je vingertoppen aanbrengen. Wat erg zacht aanvoelt. Wat ik vaker hoor is de ingrediënt Hyaluronzuur die de jeugdigheid in je huid naar boven haalt door vocht. In dit product zit o.a. dit verwerkt.

  • Vitamine C
  • Dode Zeeminiralen
  • Geavanceerde Peptiden
  • En het hoofdingrediënt Hyaluronzuur
  • Dit product zorgt er dus voor dat je huid zichtbaar en voelbaar voller en steviger wordt. Dit merkte ik zelf ook aan mijn eigen huid. Ik kreeg echt een baby-huidje. Ondanks ik nog geen anti-aging nodig heb, voelt het goed om je huid te verzorgen met een fijne serum.
  • Je hoort het steeds vaker: Hyaluronzuur is dé product dat wel werkt. Ik ging de trend aan en ik moet zeggen ik ben overtuigd.

Ik kreeg een glowy-effect van deze serum. Máár ondanks dat geen Acne. Yes. Sinds tijden weer een fijne serum gevonden die ook nog eens goed werkt. Ondanks ik vandeweek ziek was zie je het er niet vanaf. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst.

Ultra Rich Hyaluronic Serum is verkrijgbaar online: https://www.mineralskincosmetics.nl/ultra-rich-hyaluronic-serum (externe link opent in nieuw tabblad). € 39,50 vind ik niet duur voor een serum dat mij echt een zacht huidje geeft.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!