MyJewellery

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van MyJewellery. Dit bedrijf heb ik zelf vaker via Sociale media’s voorbij zien komen.

Zelf ben ik echt zot op sieraden, vooral van die minimalistische. Ik kreeg dan ook een leuk pakket naar keus opgestuurd via dit bedrijf.

Ken je van die mooie gouden minimalistische en simpele oorringen, kettingen en bandjes? Bij MyJewellery kun je zeker hiervoor slagen. Zo had ik laatst mooie oorbellen besteld aangezien ik drie oorgaatjes aan beide kanten heb en natuurlijk nog wat piercings.

MyJewellery verkoopt daarnaast ook nog kleding en accessoires die iedere vrouw wel blij moet maken.

Zelf mocht ik aan slag met het kiezen van mijn favorieten items. Ik koos een leuk rokje, scruncie voor in mijn haren; (nu weer helemaal in) en een ketting met letter.

Nou hou ik van dit soort webshops: ze hebben voor iedere vrouw wat wils en het maakt mij al blij bij het zien van deze webshop; ze doen echt hun moeite voor hun producten en het ziet er ook gewoon tot in de puntjes goed uit.

Erg vrouwelijk. Dus raakte ik vrijwel direct benieuwd.. en kon natuurlijk niet wachten om iets uit te testen.

ik koos.. drie favo-items

Ik koos uiteindelijk voor dit minimalistische ketting met de letter: L opgestuurd. Ik koos hiervoor omdat het de letter is van me hond Lucca en mijn vriend. Deze fijne kettinkje is zilver en past perfect boven al mijn outfits.

Zijn weer helemaal in, en je hebt ze in alle soorten en maten. Zelf weet ik nog wel dat ik dit in de jaren ’90 heb gedragen, apart om te zien dat alles weer terug komt.

Uiteraard heb je ze nu in de stijl ‘van nu’ wat het natuurlijk erg leuk maakt. Zelf koos ik daarom voor een scruncie met een glimmende patroon. Ik koos voor zwart omdat dit goed past boven verschillende outfits.

In de webshop van MyJewellery zag ik onder andere ook tijger prints; iets waar ik ook dol op ben. Maar omdat dit niet overal bij past, durfde ik het nog niet aan.

Ik mocht een rokje uitzoeken; nou was het erg moeilijk om de perfecte rokje uit te zoeken. Toen ik dit fleurige rokje zag wist ik meteen dat het overal op kon staan.

Ik ben blij, en het staat overigens ook nog eens leuk. Ik kon niet wachten om hem uit te proberen, dus ging ik meteen aan de slag en moet zeggen hij dit erg fijn.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!