UIT

Op vakantie in eigen land

Iedereen is weleens op vakantie gegaan. Ik helaas nooit, en nee ik heb hier helemaal geen spijt van. Ik ging vroeger altijd op vakantie in eigen land: Nederland, Nederland is nog zo slecht nog niet.

Je kunt er van alles doen om jezelf te vermaken. Vroeger, toen mijn alleenstaande moeder geen geld had voor buiten Nederland op vakantie te gaan.

Besloten wij in Nederland naar vakantieparken te gaan, en dat is nog zo slecht nog niet. Sterker nog: het is superleuk. En vandaag overtuig ik jullie, om ook eens te gaan kijken binnen Nederland om op vakantie te gaan.

Ik begrijp niet dat iedereen denkt dat als je in eigen land op vakantie gaat dat het niet leuk kan zijn. Op de Camping bijvoorbeeld je kunt er in Nederland veel meer doen dan alleen met je Caravan te staan, wist je dat verschillende parken verschillende faciliteiten aanbieden.

Je kunt met je Caravan tussen de heerlijke Toscaanse heuvels staan, heb je er ooit aan gedacht dat dat onwijs mooi kan zijn? Zo kun je heerlijk vertoeven Buiten en in Nederland. En vandaag ga ik het ook over Nederland en zijn vakantieparken hebben. Waarom ik op vakantie gaan in het buitenland niet mis.

Ik hou van Nederland, je kunt er super veel doen. Leuke uitjes en nieuwe steden ontdekken. Er valt echt veel meer te ontdekken dan dat je denkt. Vakantieparken waar je je heerlijk jezelf weer kunt worden samen met je familie en-/of vrienden waarvan je houdt. In de Zomerperiode kun je in Nederland jezelf vertoeven en wie houdt er nou niet van om heerlijk te vertoeven bij het zwembad als het warm is.

Ook in de Winterperiode kun je je heerlijk vertoeven in het vakantiepark je kunt bijvoorbeeld een heerlijke boswandeling maken, wist je dat een frisse neus ophalen in de winter heel goed voor jezelf is?

Tijd voor jezelf

Door op reis te gaan kun je je eigen ik weer ontdekken. Omdat je op vakantie gaat in Nederland kun je jezelf zijn.

Buiten Nederland spreek je meestal de taal niet waardoor je meestal veel meer je b est moet doen om je herkenbaar te maken in het buitenland. In Nederland kun je jezelf zijn je herkenbaar maken en je kunt net zoals in andere landen heerlijk tot jezelf komen. Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, zelfs ik.

Het klinkt heel suf, maar als je je omringt met andere mensen kun je heerlijk ontspannen en het delen met je familiekring. Daarnaast heb je door het alleen zijn ook goed de tijd om de afgelopen periode eens door te nemen. En nee, ga niet zitten balen van alles wat beter had gekund maar trek juist een leer uit de fouten die je begaan bent. Van je eigen fouten kun je nou eenmaal veel leren.

Onderneem veel

Op vakantie kun je er heerlijk eropuit gaan, maak een mooie wandeling of ga naar dat mooie meer. Ga erop uit, zo kun je je in je vakantie heerlijk vertoeven. Juist door veel te ondernemen op een andere plek geniet je des te meer van het ‘weg zijn’.

Probeer in het park ook zelf veel te ondernemen. Er valt altijd veel te doen in het park zoals de Animatie die speciaal er voor de kinderen is. Zo is er in elk park wat anders te doen . Als je kinderen hebt is dit superleuk maar ook in het park zelf kun je je heerlijk vertoeven. Bovendien bouw je ook sociale contacten op. Wanneer je al lang weer in het ‘normale’ leven zit, kun je jezelf een oppepper geven om op
Vakantie te gaan.

Neem de tijd om te genieten

Naast de vele dingen die je onderneemt is het ook heel goed om tot rust te komen, want daar geldt de vakantie ook voor. Probeer leuke momenten te creëren met je familie of vrienden om je heen of degene waarvan je houdt. Het is leuk om op vakantie te gaan in Nederland.

En ik hoop hiermee jullie ook te overtuigen om het ook te doen. Genieten van de mensen om je heen, er zullen vast ook hele leuke buren zijn die er ook zijn om te ontspannen, misschien bouw je ook leuke contacten op in heel Nederland. Ook is het leuk om inspiratievolle mensen die je tegen bent gekomen en beschrijven, ik schrijf dit altijd op in een boekje.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!