UIT

Ortler Detroit Stadsfiets

Bikester.nl is een webshop met verschillende items: van Fietsen tot Professionele buiten Kleding tot onderdelen. Eigenlijk een variatie aan verschillende producten komen in deze webshop voor. Nou had ik eigenlijk al een fiets. Nou zal je vast zeggen: twéé fietsen wat moet je ermee? Nou een extra fiets is altijd handig, vooral als je iemand op bezoek hebt. En vandaag neem ik hem met jullie door!

Mijn oude fiets had ik al sinds dat ik jong was en hij was ook niet meer je-van-het daarom is het af en toe goed voor vervanging. Bovendien was mijn fiets echt aan vervanging toe. Af en toe gaf ik hem een onderhoudsbeurt die niet echt hielp. Daarom werd ik blij met een nieuwe fiets, en hieronder laat ik je ‘de fiets’ zien die ik kocht.

Via Bikester.nl kocht ik een mooie nieuwe fiets en koos voor deze keer een witte Hiervoor had ik een grijze fiets, en wilde graag iets anders. Ik kon tussen verschillende fietsen kiezen zoals een stads of oma fiets. Nou heb ik me dus laten vertellen dat een stadsfiets beter is, omdat hij beter zit. Zo maakte ik me wegwijs tussen alle prachtfietsen, maar mijn oog viel eigenlijk al voor iets anders… (waar ik mijn ogen dus niet vanaf kon houden!)

Ortler Detroit

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik wit nog nooit zo mooi had gevonden, maar wat is deze fiets prachtig. Ik koos voor een Ortler Detroit Stadsfiets van dit jaar 2017. Nou vinden ze ieder jaar wel wat uit, om de fietsen steviger en beter te maken. Zo moet ik bekennen dat ik deze nieuwe fiets echt niet kan vergelijken met me oude fiets, sterker nog door deze nieuwe fiets merk ik pas wat voor oude fiets ik wel niet had.

Zelf ben ik erg klein 1.65 maar je kunt deze fiets gebruiken van een lengte 1.55 tot 1.85 en ik lig er precies tussen! Fijn. Kijk eventjes op Bikester.nl voor meerdere fietsen die voor hogere lengtes zijn, zo hebben ze voor iedereen wat.

Uiterlijk

Hij komt uit 2017 maar hij ziet er een beetje Engels/vintage achtig uit. Nu ga ik vast raar klinken maar ik denk als je de foto’s eenmaal ziet, begrijp je wel wat ik bedoel. Het is echt een fiets met stijl en klasse. Zelfs mijn stiefvader vond de fiets erg mooi. Zelf vindt ik de kleuren goed bij elkaar passen, echt mijn stijl zeg maar.

Nou moest ik in het begin eventjes wennen aan de rem. De fiets is natuurlijk nieuw: waardoor als je op de rem klikt je direct een pitstop maakt. Je moet dus in het begin niet te hard remmen. Anders lig je op straat! Haha.

Voordelen

Nee, ik mag echt niet klagen met deze fiets. Hij is werkelijk prachtig. Enige is dat als je niet veel kennis hebt om een band en trappers op de fiets te zetten, moet je misschien eerst naar een fietsenmaker die het eventjes voor je doet.

Gelukkig zat er een uitgebreide beschrijving bij, en met het gereedschap die er dus bijzat kan je hem binnen 20 minuten al in elkaar hebben (als je dus een beetje weet wat je doet). Verder wordt de fiets kant-en-klaar geleverd en zodra je hem in elkaar hebt lekker een stukje door de bossen fietsen, wat ik nu nog lekker vind om te doen nu het nog net niet té koud is. Ideaal voor dagelijks gebruik dus. Verder zitten de pedalen en bel meegeleverd in het pakket.

Deze Ortler Detroit Stadsfiets is verkrijgbaar voor een leuk prijsje van: € 203,99 ( tijdelijke actie, normale prijs: € 356,99 ) via deze link.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!