Overhemden.com

Met een goed overhemd, maak je je man erg blij. Althans zo denkt mijn man erover! Laatst kreeg ik een leuk mailtje een van de grootste overhemden webshops van Nederland: Overhemden.com. Dé webshop voor overhemden in Nederland en België, en ik kreeg één overhemd opgestuurd ter review. Ik ben benieuwd.

Overhemden.com verkoopt overhemden voor Heren en Dames, nou denk je: huh? Ja. Zoek je dus een goed overhemd voor je man kan ik overhemden.com aanraden. Met hun grote assortiment qua verschillende soorten, maten en kleuren en merken overhemden kun je bij hun voor dé perfecte overhemd bij hun terecht. Fijn als je bij een adresje voor verschillende dingen terecht kan! Althans, zo denk ik er persoonlijk over.

Overhemden voor werk, privé of zelfs feestjes. Eigenlijk kun je voor verschillende gelegenheden bij hun terecht. Hieronder zal ik meer uitleggen over Overhemden.com:

Mijn man is echt blij met zijn nieuwe overhemd, tevreden en wel. Helaas kon ik geen foto maken dat hij hem aan had. Mijn blog wilt hij echt voor mijzelf houden, en ik respecteer dat. Ik kan natuurlijk wel zeggen dat het hem goed stond: en op mijn woord moet je kunnen vertrouwen. Als het echt niet stond, zeg ik dat ook. Waarschijnlijk omdat ik uit Den Haag kom en alles eerlijk vertel.

Zoals je op de foto’s ziet, zie jij dat het echte kwaliteits- overhemden zijn. En géén slechte kwaliteits- overhemden, dat merk je al vrijwel direct. De service van Overhemden.com is perfect, ik kreeg binnen een uur antwoord en werd heel aardig en vriendelijk beantwoord. Fijn!

British Indigo Blauw Overhemd Cutaway € 99,95 ,-

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!