PIB Home

Zoals jullie wel weten wilde ik nog een aantal verbouwingen uitvoeren in mijn nieuwe huisje. Nou woon ik er inmiddels bijna 3 jaar, dus zo heel nieuw is het nu ook weer niet 😉 Maar.. na maten de tijd vorderde heb ik een aantal dingen uitgevoerd. Zo is laatst me slaapkamer wit geworden, en mijn WC grijs. Dingen die ik allemaal zelf had uitgevoerd. Nou was mijn volgende plan: de gang. Tijdens mijn verbouwing kreeg ik ook nog eens een leuk mailtje..

De producten die ik benoem zijn gekregen van PIB Home.

De verbouwing

Mijn gang is in het begin behangt met Action behang die niemand destijds nog had. Tegenwoordig nu 3 jaar later heeft iedereen wel Action behang hangen, ook allemaal hetzelfde. Ik raakte er na een tijdje op uitgekeken. Bovendien had ik het behang ook echt verpest: ik had een schilderij opgehangen die ik opgestuurd had gekregen, nadat ik hem er vanaf wilde halen, nam ik zowat heel de muur mee. Dit was natuurlijk niet de bedoeling!

Dus mijn gang was wel toe aan een opknapbeurt. Nou woon ik alleen, nog nooit behangt nog nooit geverfd. Het verven was me laatst in mijn slaapkamer goed af gegaan en ziet er veel beter uit. Nou wilde ik de gang behangen aangezien de muren niet al te best zijn.

Zo ging ik zonder verstand (wel ingelezen op het internet, filmpjes gekeken) naar de winkel om ‘witte’ behang te halen. Online had ik er al een gezien die ik wilde hebben, en die hadden ze ook! Alleen, eenmaal op de muur bleek het vliesbehang te zijn en onwijs dun en transparant. Voelde me zo stom! Dus terug naar de winkel waar ik een ander patroon koos die scheen beter te zijn. Wel een patroon die ik in eerste instantie lelijk vond.

Nou tweede poging: precies dezelfde behang alleen ander patroon! Toen raakte ik gefrustreerd en ben maar gewoon verder gaan behangen aangezien ik geen zin meer had in een bouwmarkt plus dan was er weer een rol verloren.

Zo heb ik vanaf 17:00 tot 23:00 behangt, en ochtends van 07:00 tot 10:30. Vond dat ik het aardig snel had gedaan, ondanks alle hoeken en dingen die in de weg stonden. Hehe had zat erop.. Nu drogen.

Na een week was het wel zo goed als gedroogd. Maar.. er moest nu worden geverfd. Dit kon ik niet direct doen aangezien ik ook nog dingen moest doen.

Toen kreeg ik een mailtje genaamd: PIB een bedrijf die interieur spullen verkoopt! Yes. Kan ik me oude sidetable ook weg doen waarop ik was uitgekeken. Die verkocht voor een leuk prijsje. Kon ik iets anders leuks uitzoeken.

PIB

Pib is een bedrijf dat gevestigd is in Parijs maar internationaal verstuurd. Dus moest ik wel een tijdje wachten op mijn spullen, wat best goed uitkwam aangezien ik de gang nog moest afstijlen.

Eenmaal binnengekomen (zo’n 1 a 2 weken), kreeg ik de bestelling in een grote doos. Goed ingepakt, aangezien het wel vanuit Parijs verstuurd moest worden. Aangezien ik met mijn gang bezig was, koos ik natuurlijk voor iets voor mijn gang. Zo koos ik een tafeltje, wilde eerst een Sidetable maar was achteraf niet mogelijk. En een spiegel voor daarboven, aangezien ik in de gang ook vaker naar mijzelf kijk hah.

Ik vind de spullen super gaaf staan, en wat een verschil… mijn gang ziet er frisser (vind ik zelf), en straalt netter uit. Ik ben blij.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!