UIT

Pip Studios Floral Good Morning

Ik ben werkelijk gek op de spulletjes van Pip Studio: lekker fleurig en vrolijk. Laatst kreeg ik servies van Pip Studio opgestuurd maar omdat Pip Studio met een nieuwe collectie komt mocht ik deze keer een: exclusief toilettasje uitproberen.

Pip Studio

Pip Studio is kenmerkend voor zijn uiterlijk: blauw, roze en groen alles komt aan bod en is vooral lekker vrouwelijk. Van servies tot behang tot kleding in hun webshop kun je voor verschillende dingen terecht. Pip Studio is gewoon echt mijn ding, ik kan het gewoon niet goed uitleggen maar als mensen mijn servies die ik laatst heb gekregen laat zien zeggen ze direct: dit is echt wat voor jou.

Anke van der Endt startte in 2007 haar eigen label: pip studios. Haar motto is: ‘Happy products for happy people.’ Lekker positief dus! Door haar collecties valt ze ook echt op. Zo mocht ik aan de slag met mijn nieuwe aanwinst: ‘mijn toilettas’.

Mijn favoriete kleur is blauw, was Pip Studios natuurlijk niet kon weten is dat ik ook een blauwe toilettas opgestuurd kreeg. Want ze hebben deze Good Morning set ook in het roze. Deze set is waterafstotend en is geïnspireerd op oriëntaalse muurschilderingen.

Het fijne is aan deze set is dat ze imitatieleer gebruiken en vooral goed eruitziet. Deze set bevat een klein- en grote toilettas waardoor je er veel in kwijt kan. Eigenlijk vind ik deze set té mooi om überhaupt neer te zetten in mijn douche. Deze toilettas set zou ik dan ook bewaren voor mijn nieuwe huis (als ik die ooit krijg..)

Wat ik ook erg leuk vind ik de prijs, want je kunt deze set al verkrijgen voor een leuk prijsje van €34,95 in de webshop van Pip Studio.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!