Pixers

Laatst kreeg ik een leuk mailtje: ik mocht een canvas uitzoeken! Nou weten jullie inmiddels, dat ik gek van hebbedingetjes voor in het interieur. Nou mocht ik niet een kleine canvas naar keuze uitzoeken, nee.. ik kreeg een super-grote-canvas opgestuurd waar ik natuurlijk super blij mee ben! En vandaag deel ik hem heeeeeeel graag met jullie, benieuwd naar het ontwerp wat ik uitkoos? Kijk dan vooral eventjes verder..

Omdat ik zelf iets mocht uitzoeken, nam ik eens een kijkje op de website van Pixers, waar ik dus deze canvas van opgestuurd kreeg. Gisteren kreeg ik deze canvas opgestuurd, en vandaag staat het al online. Waarschijnlijk was ik iets té enthousiast, haha. Maar echt ik kan niet wachten tot dat ik mijn nieuwe interieur aanwinst hieronder aan jullie kan laten zien.

Alle soorten en maten

Schilderijen, Canvassen zelfs Plexiglas en Fotobehang. Pixers verkoopt het in alle soorten en maten. Zelf koos ik voor een bestaand ontwerp, ik ben letterlijk alle soorten ontwerpen door gegaan. Maar eentje kreeg ik niet uit me hoofd: ik zag op de homepagina namelijk al een ontwerp die ik echt fantastisch vond. Nou was deze iets te duur, maar gelukkig hadden ze een kleinere maat.

  • Wil je deze canvas in een andere soort hebben? Pixers heeft alle ontwerpen in alle soorten en maten, zo kun jij deze schilderij bijvoorbeeld ook in Plexiglas laten drukken.

Ik kreeg een canvas schilderij van 90 x 90 opgestuurd, nou dacht ik zelf dat dat niet super groot zal zijn.. maar ik had me een klein beetje vergist. Hij is super en supergroot! Hij past precies boven mijn bed, en is qua maat precies goed. Gewoon net niet té groot. Gewoon perfect.

Wat ik uitkoos

Dit ontwerp heeft een meisje die haar ogen dicht doet, maar waar ik het echt over wil hebben is de kleuren die letterlijk van de canvas af spatten. Ik heb zelf alles in mijn woonkamer blauw/grijs en dit schilderij heeft precies de kleuren die ik helemaal perfect vindt. Je kunt wel aan mij merken dat ik er gewoon echt tevreden over ben.

De kwaliteit van deze Canvas schilderij van Pixers is net zoals de kleuren perfect, ik ben er echt tevreden over. Ik heb in mijn huisje meerdere canvassen en schilderijen, als je deze canvas vergelijkt met mijn andere canvassen kun je al direct zeggen dat het vele malen beter is. Het doek is steviger en zal nooit snel kapot gaan, mijn andere canvassen daartegenin zijn heel erg fragiel. En daarom moet ik daarmee ook heel erg voorzichtiger zijn. Mijn Canvas ontwerp 90 x 90 is verkrijgbaar voor € 135 ,-

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!