POM Amsterdam x Katja Schuurman

Steeds meer merken komen uit Amsterdam. Zo ook POM Amsterdam.

Zo moet ik eerlijk bekennen als iemand uit Den Haag dat Amsterdam best leuk is om heen te gaan. In het verleden heb ik hier weleens de ’tourist’ uitgehangen. Ging weleens naar concerten in de Melkweg. En het is ook gewoon leuk om mee te maken. Nou ging ik vaker met de trein overal en nergens heen. Maar mijn favoriete plek is toch wel Leiden, gék genoeg.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik POM Amsterdam toch echt wel van collectie met Katja Schuurman ken die laatst is uitgekomen. Deze zag ik laatst op het nieuws en eigenlijk kende ik het merk niet heel goed.

POM Amsterdam is gespecialiseerd in hoogwaardige producten sinds 2011, zoals hun sjaals. Achter dit merk zitten twee zussen, te-gek toch?! Zo ontwerpen ze hun collecties zelf en hebben alle prints een uniek verhaal. Dit merk, is jong merk die vrouwelijkheid hoort uit te stralen. Zo maken ze gebruik van de fijne materialen die er te krijgen zijn. POM Amsterdam is gevestigd aan de Oudeschans waar hun atelier zit maar wordt ook in minstens 800 winkels wereldwijd verkocht. Hoe tof!

Tops, Blouses en Vesten, Accessoires en Sjaals. POM Amsterdam verkoopt het wel. De prijzen variëren € 69 – € 99. Eigenlijk hebben ze voor iedereen wel wat leuks te koop. En dat voor handgemaakte producten, ik ben om. Binnen de € 50 wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden binnen de Benelux.

Normaal weet ik eigenlijk wel wat ik opgestuurd krijg. Maar de ‘verrassings-‘ pakketjes zijn eigenlijk het leukst. Zo wist ik van te voren echt niet wat ik kreeg, hoe leuker het werd om het pakketje open te maken. Toch?

Zo kreeg ik een mooie kleurrijke sjaal opgestuurd. Deze roze sjaal met mooie bloemen erop gemaakt, val je echt mee op. Gelukkig is het ook nog eens in mijn stijl.

Zelf ben ik met sjaals altijd wel kieskeurig, het hoeft van mij echt niet zo ‘lichtgevend’ te zijn. Gelukkig denkt POM Amsterdam er echt aan of een product gedragen wordt of niet. Deze sjaal in iedergeval wel.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst: zo draag ik hem nu al zo een week en voel ik me er erg goed bij. Eindelijk iets anders dat de ‘normale’ sjaals die er te koop zijn. Link: https://www.pom-amsterdam.nl/.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!