UIT

Problemen als je krullend haar hebt

Zelf heb ik krullend haar, niet heel erg krullend alhoewel ik dat wel graag zal willen.

Maar toch, iedere dag moet ik me haar weer stijl krijgen wat nogal een werk is om te doen. Je moet wat als je krullend haar hebt.. je bent eigenlijk altijd bezig. Ken jij of heb jij krullend haar? Dan herken je vast wel deze problemen.. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet:

Je hebt geen zin om iedere dag je haar te doen

Mij overkomt dit de laatste tijd: je hebt helemaal geen zin om je haren nog in model te brengen, terwijl dit wel eigenlijk moet. Niemand heeft zin om iedere dag in de weer te zijn met je haren, soms laat ik het dan ook gewoon maar ‘zo’

Borstel je haar

Ja, mij lukt het nog omdat ik niet té krullend haar heb.. maar ik herken het probleem zeker. Als ik uit de douche kom en mijn haar wil uitborstelen verlies ik nogal wat haren.. Ik wil het liefste mijn haar altijd stijl hebben. Probeer je haren pas te kammen als je haren echt droog zijn: tip!

Het stijl maken van je haar

Tja, als je krullend haar hebt herken je dit probleem: je haar stijlen. Ten eerste duurt het uren voordat je haar echt stijl is.. ten tweede je doet het het liefste helemaal niet. Je haar droogt uit, en het zit niet bepaald goed. Soms als het stijl is blijft het in een model: je haar blijft de hele dag stijl naar beneden hangen.. niet bepaald mooi.

Droog je haar niet buiten

Niet een hele fijne oplossing, je hebt net je haar gewassen en je moest eigenlijk al bij een afspraak zijn. Dus de enigste oplossing is dus het te laten drogen in het buitenlucht. Je haar zit eind van de dag alsof je heel iets geks hebt gedaan, maar dat is oké.

Je gaat naar buiten

Eigenlijk denk ik dat iedereen dit probleem wel herkend.. net je haar gestyled en je loopt naar buiten en het begint te regenen. Tja, sta je daar met een goed humeur. Je kunt de regen niet vermijden, dus je loopt verder. Je hebt dus voor niks je haren zo goed gedaan!

Je haar in een staart

Als je heel erg veel krullen in je haar hebt zul je dit probleem vast wel herkennen. Je haar zit in een staart maar je hebt onwijs veel bobbels, sowieso herkend iedereen dit probleem wel die een staartje in haar haren heeft: hoe irritant is het wel niet als er een plukje uitsteekt. Ik kan me hier zo erg aan ergeren.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!