Protest Brand FW 19/20

Nu het slechte weer op komst is, is het tijd voor een goede winterjas.

Zo kreeg ik laatst een leuk mailtje van Protest. Een welbekend merk, althans ik kende het al. Ze komen met een FW 19/20 collectie, of ik een fijne jas en muts uit wilde proberen. En natuurlijk wilde ik dat.

Protest Brand Update

Wist je dat Protest een ‘echt’ Nederlands merk is? Het klinkt erg buitenlands, maar dat is het dus niet. Zo is het ook opgericht door een paar snowboarders uit ons koude kikkerlandje. Zelf kende ik Protest van hun ski-jassen en badkleding die altijd erg modieus zitten, en vooral erg fijn.

Protest komt deze winter met een fijne collectie. Prints zijn dan ook helemaal in; van leopard print tot een roze dames ski-jas en ski-broeken, niet alleen voor vrouwen hebben ze wat wils maar ook voor mannen hebben ze mannen ski-jassen en ski-broeken. Eigenlijk hebben ze voor mannen én vrouwen wel wat wils. Het fijne aan protest is dat ze echt op hun materialen letten, zo worden de beste materialen gebruikt die tegen weer en wind kunnen. Fijn toch? Met deze koude winter komst kunnen wij wel een goede jas gebruiken.

BRRRR ..

Persoonlijk vond ik het vorig jaar al erg koud. Gelukkig had ik dan ook een fijne warme jas alleen ben ik ondertussen 10 kilo afgevallen, dus verzuip ik er een ‘klein’ beetje in. Tijd voor een fijne nieuwe jas dus.

Toen ik de persinformatie van Protest zag werd ik al direct enthousiast, en zo zien de foto’s er ook uit. Wil je zelf de brand informatie nog zien, dan kun je hier een kijkje nemen: http://www.protest.eu/brandupdate-aw1920/.

FW 19/20 collectie

Voordat ik een jas kreeg opgestuurd, mocht ik er eentje uitzoeken vanuit hun nieuwe collectie. En héél eerlijk; ik kon niet goed kiezen welke ik nou wilde. Zoveel leuks zit er in deze FW 19/20 collectie. Uiteindelijk koos ik voor een ski-jas met een print. Iets gewaagd, wat ik in eerste instantie niet zal kiezen.

Af en toe moet dat gewoon, jezelf uitdagen met iets nieuws. Zo was ik erg enthousiast toen ik het pakketje opgestuurd kreeg. Eenmaal uitgepakt, was ik erg verbaast hoe leuk het mij stond. Ik ben erg blij met mijn nieuwe jas.

link: protest.eu/nl/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!