Protest SS20 swimwear

Zoals jullie inmiddels wel overal hebben voorbijkomen is mijn laatste samenwerking met Protest waarvan ik een (ski-winter)jas had mogen ontvangen van de FW 19/20 collectie.

SS20

Zo mocht ik laatst kiezen of ik mee wilde doen aan de nieuwe SS20 campagne; en zoals jullie kunnen zien ben ik gekozen om de nieuwe bikini’s uit te mogen proberen. Natuurlijk niet alles, maar wel een aantal fijne items.

Bikini’s en zwembroeken

Nou ben ik zelf vrij bleek; dus niet elke bikini past bij mijn huidskleur. Zo geeft een bikini mij wel het ultieme vakantiegevoel. Zo heeft Protest naar mijn mening altijd fijne collecties; kwaliteit staat altijd bovenaan. Als je iets van Protest hebt gehad, snap je nu wat ik bedoel.

Protest heeft altijd fijne collecties zo is er ook voor de man wat te vinden; zwembroeken bijvoorbeeld. Zo ging mijn oude triangel-bikini van Protest jarenlang mee, ook dat is fijn dat het duurzaam is.

Zo zijn deze bikini’s ook echt van kwaliteit; lekker dikke stof en je voelt het verschil met goedkopere bikini’s. Wat fijn dat ik deze items mag uitproberen, helaas wilt het weer nog niet meewerken maar ik heb wel iets om naar uit te kijken. Zo ben ik echt een waterdier; al sinds kleins af aan al. Kan niet wachten om me nieuwe bikini’s te laten zien.

Ik kreeg een shoptegoed waarvan ik een paar items die ik zelf leuk vind van de nieuwe collectie uit mocht proberen.

Mijn plan in eerste instantie was om de bikini’s aan te doen in het zwembad; Corona Virus was nog amper in Nederland. Helaas verspreidde het zich steeds verder en verder uit, waardoor ik eigenlijk geen andere uitweg had dan product foto’s te maken. Mocht het zo zijn dat het virus zich kalm houdt, zal ik uiteraard nieuwe foto’s maken voor op mijn sociale media kanalen. Uiteraard heb ik mijn best gedaan met het product foto’s, om toch een fijn beeld weer te geven.

Mijn eerste blik viel gelijk op de sterretjes bikini, echt wat voor mij. Deze ging dus direct in mijn winkelmandje. Deze bikini heeft geen ondersteuning, wat jammer is maar voor mij geen must. Hij heeft wel push up, waardoor je nog enige bescherming hebt.

Daarna zag ik in de campagne al fijne foto’s voorbij komen van een roze bikini met bloemen. Nou kan het twee kanten op gaan met mij; of deze roze bikini val ik in weg of juist niet door de bloemen. Toch staat het erg leuk door de bloemen op de bikini.

Als laatste viel mijn oog op de bandeau-bikini met een mooie achterkant; dit lijkt me dan niet een bikini om mee te zonnen, maar om mee te zwemmen. Dus besloot naast mijn zwembikini’s ook iets voor de sier mee te nemen. Deze bikini kun je aan de voorkant aan-en-uit doen, simpel!

Dus ging ik aan de slag met een aantal fijne, aparte en verschillende bikini’s.

Vanwege het virus in Nederland, kan ik helaas geen outfit post plaatsen Mocht het zo zijn dat het overwaait, plaats ik het op mijn Instagram. Nou wordt het voor mij wel spannend, ik ben geen maatje S maar meer richting L en XL. Toch ga ik het doen!

Ik mag jullie een kortingscode van 10 procent aanbieden op het kopen van jou nieuwe Protest-item: mellaah10. Deze code is geldig tot en met 30 juni 2020. Er zitten verder geen restricties aan het gebruik van deze code.

link: www.protest.eu

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!