Remington G4 Graphite

Laatst kreeg ik een fijn pakketje opgestuurd voor de feestdagen.

Althans, het is meer een pakketje voor mijn vriend aangezien het een scheersysteem is. Ik ga zo nu en dan met mijn vriend mee naar de kapper; laatst adviseerde hij om het merk Remington te proberen aangezien mijn vriend vaker last had van botte scheerapparaten en het werkte gewoon niet goed. Zo hadden wij al een ander apparaat geprobeerd maar het mocht niet werken.

Tot dat ik laatst het scheerapparaat van Remington opgestuurd kreeg.

Remington

Als ik aan Remington denk, denk ik aan kappers; kwaliteit; en dat het al een tijdje bestaat. Zo kwam ik erachter dat Remington al 80 jaar bestaat (1979). Daarnaast zijn hun apparaten redelijk betaalbaar; zo is het apparaat dat ik vandaag doorneem € 39,99. Zo staat Remington ook bekend om hun epilators, haarverzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen en natuurlijk de scheerapparaten die ik vandaag doorneem.

G4 Graphite Series

Remington besteed aandacht en tijd aan hun apparaten. Zo kun je de kapperskwaliteit naar huis halen, hoe fijn?! Zo hebben ze een nieuwe lijn ontwikkeld met onder andere de: G3, G4 en G5 met zo ieder zijn eigen specialiteiten. Zo mocht ik de alles in een G4 scheerapparaat uitproberen.

Zo verraste ik mijn vriend met een scheerapparaat. Waar hij natuurlijk direct mee aan de slag ging. Zo kwamen we er al snel achter dat dit apparaat verschillende opzetstukken heeft zo’n 7. Daarmee kun je verschillende baarden trimmen / groomen / stylen. Alle opzetstukken zijn afwasbaar, handig.

Je kunt niet alleen je baard ermee trimmen maar ook bijvoorbeeld je neus, wenkbrauwen, oren met de 2 tot 20 mm opzetstukken.

Zo merkte mijn vriend direct verschil met zijn huidige apparaat; het scheert veel fijner en zelf merk ik bij hem ook het verschil het is korter maar eindelijk alles op een lengte. Mijn vriend mag eindelijk weer naast mij lopen (grapje hóór ;-)).

Zelf vind ik de prijs niet alleen erg fijn (leuk cadeautje voor de kerst), maar ook de kwaliteit van het apparaat. De vormgeving vindt ik persoonlijk te vergelijken met professionele apparatuur.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!