Riem&Zo

Vroeger had ik het probleem al: afzakkende broeken. Dan kun je zeggen dan koop je een strakkere broek maar dan krijg je het probleem weer dat de broek té strak zit. Daarom is het goed om af en toe een riem te dragen, vroeger deed ik dit best vaak maar na mate dat ik ouder werd vergat ik dit te doen. Nu ik de kans kreeg om een riem uit te testen, ging ik de test aan. Benieuwd of ik er blij mee ben?

Riem&Zo

Ik kreeg een riem opgestuurd van Riem&Zo, nou mocht ik zelf mijn eigen riem uitzoeken dus ook koos voor een riem die echt bij mij past: een cognac leren riem. Vroeger had ik ook zo’n riem dus het bracht me ook veel herinneringen op, geen slechte herinneringen maar juist goede; iedereen vroeg vroeger waar die riem vandaan kwam. En nu heb ik zo’n zelf weer terug! Ik ging hieronder de test aan:

De riem

De riem van Riem&Zo ziet er heel netjes uit, met zijn aparte inkepingen zit de riem juist op zijn plaats. Ik ben heel erg blij met deze riem want zoals ik al zei ik heb al een tijdje geen riem meer gehad. Ik ben nu van plan vaker riemen te dragen, vooral omdat ik dan geen afzakkende broeken meer heb. Ik kan nu niet meer zonder!

De riem zit heel lekker, en ik ben tevreden. Ik kan niks anders zeggen! Zoals je hierboven al kunt zien is dat de riem goed op zijn plaats zit. De uiterlijk van de riem ziet er heel goed uit, en het lijkt er daarom ook op of de riem heel erg duur is. Daarin tegen is de riem dat helemaal niet! Je kunt deze riem namelijk al voor 24,95 verkrijgen bij Riem&Zo.

24,95 Cognac leren riem

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!