Riverdale Houss.nl

De laatste tijd mag ik (gelukkig) heel veel reviewen voor jullie, zo krijgen jullie een impressie hoe een product nou daadwerkelijk er uit ziet en of het werkt. Zo kreeg ik laatst theeglazen opgestuurd van Houss.nl nou had ik deze speciaal uitgezocht omdat ik simpel weg van het merk Riverdale hou. Deze theeglazen zijn heel apart benieuwd waarom?

Houss.nl is een interieur webshop met alles rondom het interieur zo hadden ze ook theeglazen. Bij Houss kun je terecht voor de duurdere merken tegen een leuk prijsje. Een ding is zeker: ze verkopen kwaliteit en dat zie je terug in hun webshop maar ook als je de producten in het echt ziet. Lampen tot meubels als je voor je inrichting in je huis iets leuks wilt scoren, is Houss echt een aanrader.

Merken: betere kwaliteit?

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik nu de ‘duurdere’ merken aan het ontdekken ben en eigenlijk uitgekeken ben op de Action qua interieur spulletjes. Nou zijn winkels zoals de Action natuurlijk erg handig vooral voor de huishoudelijke artikelen maar gaan helaas niet lang mee. Nu ik wat meer spulletjes aan het sparen ben van de wat duurdere merken merk ik dat er toch wel verschil zit in de kwaliteit van de producten.

Terugkomend op deze theeglazen moet ik natuurlijk een eerlijke mening geven over deze twéé nieuwe aanwinsten:

Ik ken Riverdale zelf van de meubels maar eigenlijk niet van de Theeglazen en Mokken. Ik verbaasde me dus eigenlijk toen ik deze glazen online tegen kwam. De theeglazen zijn 3-delig: de bovenkant kan los, waar je je theezakje kan doen, en het glas zelf.

Kluns.. ik

Nou ben ik zelf nogal een kluns door weleens theezakjes te slopen door het draadje eraf te halen per ongeluk (wie gebeurd dit weleens?) dan zijn deze theeglazen zeker ideaal voor jou. Nou gebeurde het me toevallig gisteren, en normaal gooi ik zo’n zakje weg maar nu kon ik hem makkelijk in mijn theeglas gebruiken. Handig!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe theeglazen, ze zien er overigens ook nog erg leuk uit in de keuken! Nou kende ik de webshop Houss.nl al maar na deze theeglazen ga ik er zeker nog eens een kijkje nemen voor mijn interieur. Ik zag namelijk dat ze ook industriële meubels verkopen, en nog leuke meubels ook. Geslaagd dus!

voor meer Riverdale kijk dan even hier: https://www.houss.nl/brands/riverdale/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!