Riviera Maison french glass box

Zoals jullie weten is Riviera Maison een van mijn favorieten interieur merken, en van wie niet eigenlijk tegenwoordig kun je niet om ze heen. Zelf ben ik lid van verschillende Riviera Maison groepen of Facebook zo blijf ik altijd up-to-date met de laatste Riviera Maison nieuws. Nu kreeg ik een leuk mailtje.. Van de enige echte Riviera Maison! Kijk je mee?

Het leuke aan Riviera Maison is dat ze voor iedere interieur smaak wel wat hebben. Nou is het natuurlijk wel wat duurder dan de budgetmerken maar.. Je krijgt wel echt kwaliteitsmeubels of accessoires.

Zo kreeg ik laatst een leuk mailtje van Riviera Maison. Nou was ik al een tijdje bij een PR-bureau aangesloten die o.a. hun vertegenwoordigd, alleen heb ik daar niks meer van vernomen. Tot dat ik een mailtje van Riviera Maison zelf kreeg.. Hoe leuk?!

Riviera Maison staat voor kwaliteit voor verschillende interieur stijlen: landelijk, industrieel, romantisch eigenlijk voor ieder wat wils.

Industriële Glass Box

3 jaar geleden toen ik op mezelf ging besloot ik om een industriële meubels te combineren met landelijke accessoires. Nou heb ik het eigenlijk na drie jaar wel gezien, en heb ik laatst besloten alle landelijke accessoires weg te doen aan mijn moeder. Dus ik ga nu helemaal over op industrieel en wat betere kwaliteits- accessoires te kopen, omdat ik vind dat dat toch langer mee gaat en netter staat. Uiteraard zal ik iedere keer wat leuks erbij moeten kopen. Eigenlijk is dat vrij leuk om te doen.

Als je eenmaal de aanbieding krijgt om iets leuks uit te zoeken wordt het erg moeilijk. Wat moet ik nou kiezen? Nou had ik al een tijdje de Riviera Maison app op mijn mobiel en had ik eigenlijk al die tijd al iets in me verlanglijstje staan waar ik heel toevallig ook uit mocht kiezen.

French Glass Box 30×30

Zelf koos ik voor een ‘Franse’ Glazen doos. In deze glazen doos kun je verschillende herinneringen bewaren, mooie accessoires of net zoals mij mijn mooie boeken. Deze French Glass Box kun je bij Riviera Maison verkrijgen in verschillende maten. Zelf koos ik eerst voor een bredere variant, wat ik al helemaal voor me zag op mijn eettafel waar nog niks staat. Maar.. Helaas kwam deze kapot aan. De pakketbezorgers waren helaas niet zo voorzichtig.

Maar.. Ik kreeg een nieuwe en wat voor een. Hij is iets kleiner maar makkelijk op mijn salon of eettafel te plaatsen. Persoonlijk denk ik er nog wel een bij te kopen. Ik hou ervan om ergens een ‘set’ van te hebben.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst die gelukkig ook nog eens goed staat in mijn interieur. Deze French Glass Box is verkrijgbaar vanaf € 59,95 online (via deze link) B of in de Riviera Maison’s winkels. Als je online besteld is je bestelling boven de € 75 gratis, en je kunt gratis in alle Riviera Maison winkels retourneren dit moet binnen 14 dagen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!