UIT

Ruim goed met deze tips

Voor de sloddervossen onder ons: ruim je kamer eens op. Vooral jongeren lijken het niet te begrijpen, maar ik hielp me gelukkig er wel altijd aan.

Als je je kamer netjes houdt zit je zelf ook beter in je vel en durf je ook vaker mensen uit te nodigen. Die rotzooi in je kamer komt er waarschijnlijk niet zomaar, waarschijnlijk had je geen zin of een goede smoes.

Helaas, je ontkomt er bijna nooit aan toch moet je er soms aan geloven: schoonmaken! Hoe pak je dit het beste aan? Ik schrijf vandaag mijn tips op voor een opgeruimde kamer! Hieronder vind je mijn tips:

Begin bij het begin

Klinkt heel logisch, maar dat is het ook. Je kunt natuurlijk ook starten in het midden maar meestal schiet je daar niet veel mee op, bovendien raak je dan ook het overzicht kwijt: waar was ik ook al weer? Tja, als je kamer eenmaal schoon is is het het ook veel makkelijker onderhouden neem dit als motivatie.

Maak een lijstje

Wist je dat als je een lijstje maakt je sneller klaar bent? Ik heb zelf een krijtbord in mijn keuken hangen waarop ik schrijf wat er nog allemaal moet gebeuren, zo wordt je herinnerd aan die ené klus en raak je ook sneller gemotiveerd.

Motiveer jezelf

Als je me blog langer volgt weet je dat ik ervan hou om Quotes op te zoeken, dit motiveert mij om verder te gaan. In je leven maak je vaker obstakels mee waardoor je af en toe op de rem moet trappen. Soms denk je; schoonmaken, waar is dat eigenlijk voor nodig? Het is daadwerkelijk nodig. Niet alleen omdat het er netter uitziet maar ook voor jezelf, ik word namelijk altijd blij van een schoon huis! Wie is het hiermee eens?

Laatste tip

Relax & Enjoy! Ja niks is zo beter om tv te kijken in je eigen bed en te relaxen, of in de woonkamer natuurlijk ligt aan je situatie 😉 Wat ik hiermee wil zeggen is: je hoeft niet altijd alleen maar op te ruimen, je mag ook tijd voor jezelf vrij maken. Plan een maskeravondje in je eentje, heerlijk vind ik dat wie niet?

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!