UIT

Rustig en kalm blijven in drukke situaties

Tegenwoordig hebben wij het allemaal superdruk: werk, school en sport. We hebben allemaal een superdruk leven.

Zo druk dat we niet eens meer toekomen aan datgene wat belangrijk in het leven is, zoals Familie of Vrienden. Laten we daarom vanaf vandaag tijd vrijmaken, zodat je alles makkelijker kunt inplannen. Kijk dus vooral eventjes verder.

Je kunt jezelf niet in tweeën splitsen

We voelen ons allemaal schuldig als we niet aan datgene toekomen wat belangrijk is. Weet dat je ook je eigen leven lijdt, soms is het dus belangrijk om ook tijd voor ‘jezelf’ vrij te maken.

Schuldgevoel

Zelf voel ik me altijd schuldig als ik niet naar een bepaald afspraak ga, of naar familie. Ga jezelf vooral geen schuldgevoel aanpraten: dat is totaal niet nodig. Morgen weer een nieuwe dag, en begrijpen je Vrienden dat niet kun je je misschien afvragen of het wel goede vrienden zijn.

Be Happy & Have fun

Als je een gelukkig mens bent scheelt het al een hele hoop. Als je het naar je zin hebt, gaat de tijd vele malen sneller dan dat je continu naar je klokje zit te kijken. Have fun!

Wees kalm

Zorg voor een ‘clean’ bureau. Als iets bij mij opgeruimd is werk ik ook altijd vele malen beter, klinkt gek maar ik maak altijd eerst eventjes schoon. Anders blijft het zo druk in me hoofd!

Fouten maken

Mensen maken nou eenmaal fouten. Daar ontkom je gewoon niet aan! Leer ervan en ga verder, ook is het net zo moeilijk. Zelf heb ik in het begin van mijn Blog en zelfs mijn Hobby: Webdesign heel veel kritiek gekregen. Het zou jammer zijn als ik me hier van wat aantrek, het is namelijk MIJN blog en bureau. Ik werk er hard voor om het er een succes van te maken niet diegene die achter de PC zit en eventjes een recentie schrijft, waar ik niet eens samen mee had gewerkt. Ga gewoon door ”No Matter What”.

Geduld is een schone zaak

Geduld, is niet mijn ‘ding’ laten we eerlijk zijn.. Maar het is wel erg belangrijk voor datgene wat je wilt bereiken. Het hoeft niet nu direct, morgen weer een dag. En dan zul je zien dat je ineens een oplossing weet! Alles komt altijd op zijn pootjes terecht.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!