schoolplaat van Fotocadeau

Laatst mocht ik een schoolplaat ontvangen van minstens 120 bij 90 cm van Fotocadeau.

Zo heb ik weleens canvassen gerieviewd op mijn blog, maar nooit schoolplaten. Dus, het werd weleens tijd.

Fotocadeau

Zo kreeg ik laatst een mailtje van Fotocadeau. Een webshop met verschillende soorten drukwerken zo kun je o.a. lampen, fotogeschenk, wanddecoratie en hexagons ontwerpen met een paar klikken. Nou is dat natuurlijk helemaal mijn ding, aangezien ik van cadeaus hou.

Nou mocht ik een school van 120 bij 90 ontwerpen. Nou wist ik wel dat dat aardig groot kon zijn; alleen niet precies. Zo had ik al een aantal foto’s op mijn computer staan maar dacht deze keer; nee ik doe een keer geen foto van mijzelf of familieleden. Ik wilde een keer iets leuks voor in de gang.

Mijn idee was om iets te ontwerpen dat ik in mijn nieuwe woning kon gaan gebruiken. Zelf heb ik namelijk het plan om dit jaar (of volgend als het anders uitpakt) te verhuizen. Ik wil namelijk een kantoortje aan huis of kastenkamer erbij hebben. Ik woon nu in een slaapkamer woning, die een beetje te klein aan het worden is. Dus ging ik aan de slag met mijn idee, en vond een fijn ontwerp waaraan ik me wel kon laten wennen.

Ik had nog een mapje op mijn computer staan met een aantal stockfoto’s, daar vond ik deze foto;

Ik had deze afbeelding al als achtergrond op mijn IPad staan, en dacht; deze moet ik gebruiken voor mijn ontwerp.

Zo gezegd zo gedaan dus besloot ik aan de slag te gaan; in hun webshop zie je een duidelijke handleiding om je schoolplaat te ontwerpen. Zo hoefde ik eigenlijk alleen mijn afbeelding te uploaden en daarna aan te passen (als ik dat zou willen). Zelf besloot ik de afbeelding op de grootte te behouden zoals die is. Wat ik wel wilde is een wereldkaart hout met zwarte border. Je kunt namelijk kiezen tussen wit, blank en zwart. Zwart vind ik namelijk toch een stuk beter bij mijn ontwerp passen.

Daarna hoefde ik alleen een paar gegevens in te vullen, en had ik mijn schoolplaat binnen een paar dagen in huis.

Je krijgt de schoolplaat in een kartonnen doos opgestuurd die uiteraard goed verpakt is.

Ik besloot de schoolplaat direct op te hangen, maar wist in eerste instantie niet hoe. Het scheen dat de borders magneten hadden; dus dat je ze zo weer eraf kon klikken zoals je hieronder ziet;

Ik ben erg blij hoe mijn schoolplaat van Fotocadeau.nl heeft uitgepakt. Daarnaast kun je je ontwerp ook laten controleren; mocht de foto resolutie niet zijn wat je wilt. De schoolplaat is makkelijk in elkaar te zetten, en de service van Fotocadeau.nl is erg fijn.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!