Skyn Iceland multi masking kit

Ik hou van maskertjes, het liefste gebruik ik het een paar keer per week voor mijn Acné onder andere. Zo ligt onder in mijn kast een helemaal verschillende masker van Mud Maskers tot Cacao Maskers. Laatst kreeg ik een box met verschillende maskers opgestuurd: met alle plezier ga ik aan de slag met deze (wat ik gehoord heb) fijne maskers.

Multi Masking Kit

Zelf koop ik mijn maskertjes altijd in de winkel, los. Zo heb ik nooit gedacht aan een box met verschillende soorten maskertjes. Zo ben ik erg benieuwd naar de verschillende maskers die skyn ICELAND mij biedt.

Er zitten 3 (per 2x) verschillende maskers in: zo zit er een Fresh Start Mask in, een masker die verkoeld door zijn gelcomplex van fruitzuren. Eye Gels: je kent het wel van de ‘clown’ achtige maskers uit Korea. En 2 paar Hydro Cool Firming Gels die je kunt combineren met de Eye Gels.

2x de Fresh Start Mask

Je kunt het eigenlijk vergelijken met een Mud Mask. Het fijne aan skin ICELAND ook echt aandacht besteed aan zijn producten. Zo maken ze gebruik van een verkoelende klei uit de ijstijd en een gelcomplex (die je ook terug ziet in de andere producten) van fruitzuren. Zo was ik van de week niet zo heel erg lekker: door dit masker zag ik erna verfrissend en wel uit (ik leek wel voor eventjes niet meer ziek). Fijn!

2x Hydro Cool Firming Eye Gels

Je kunt deze Eye Gels combineren met de Gels die je op je voorhoofd kunt plakken. Nou lijkt het op de Eye Gels die je in Korea kunt verkrijgen: het werkt verkoelend en na het gebruik zie je er verfrissend uit. Me wallen werden verminderd door de gletsjerwater uit IJsland.

2x Hydro Cool Firming Face Gels

Omdat je deze kunt combineren met de Eye Gels is mijn mening ook niet veranderd: fijn product tegen de expressielijntjes op de voorhoofd.

Ik vind de maskertjes goed werken, alleen de gels kun je voor goedkoper dan in een box bij Skyn ICELAND verkrijgen waardoor ik de prijs vrij hoog vindt. Toch vindt ik het leuk om zo’n box cadeau te doen bijvoorbeeld voor een verjaardag voor iemand die zichzelf graag verzorgd.

Skyn ICELAND box is te koop via www.skyniceland.nl voor een prijs van: € 25.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!