UIT

Slechte verzorgingsgewoontes en we weten het allemaal

Wij vrouwen maken zichzelf weleens schuldig aan een meerdere verzorgings gewoontes.

Hiermee bedoel ik dat wij weleens een puistje uitknijpen, terwijl dat bijvoorbeeld niet echt handig is! Natuurlijk zijn er meerdere dingen waaraan mij ons schuldig maken.. en die gewoontes heb ik als gewoonlijk weer op een rijtje gezet!

Slapen met make-up op

Vroeger was ik nogal naïef: dat kan toch geen kwaad dacht ik? Tot dat ik onder de Acné zat.. Je huid reinigen is een van de belangrijkste stap je aan het einde en begin van de dag onderneemt. Het je make-up trekt werkelijk in je huid, en dat moeten wij vrouwen niet willen.

Puistjes uitknijpen

Als je last hebt van puistjes is het eerste wat wij vrouwen ondernemen, het uitknijpen ervan.. Zelf maak ik me hier ook schuldig aan! Sommige mensen weten het alleen niet goed uit te knijpen, en dan kun je littekens krijgen en zelfs meerdere puistjes. Je moet alleen weten hoé en dat is de truc.

Haar föhnen

Je herkent het vast wel: even snel je haar Föhnen of Styleren en Krullen zonder een Hitte bescherming in je haren. Als je over een paar jaartjes nog haar op je hoofd wilt hebben, is het de truc om wél hitte bescherming te gebruiken. Althans dat lijkt me wel de bedoeling, toch?

Het reinigen van make-up kwasten

Wat ik zelf een goede punt vind: is dat je je Make-up kwasten goed moet uitwassen en uitknijpen. Oude foundation blijft erop zitten, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen.

Vettig haar

Hey, waar komt mijn vettige haar nou ineens vandaan? Zelf heb ik dit ook vaak, eens in de zoveel tijd. Zelf maak ik me schuldig aan dat ik het maar voor de helft ‘uitspoel’ en ik ben geloof ik niet de enige hierin.. Goed je haar uitspoelen dus.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!