The Chesterfield Brand

Tassen, ik ben er gek op. Zelf heb ik ze dan ook in verschillende soorten en maten.

Deze tassengekte zit er bij mij als kind er al in: vroeger wilde ik al de gekste glitters en kleuren op mijn tas hebben. Zo had ik zelfs een ’tassenkast’ als kind. Deze gekte zit er na 10 jaar nog steeds in, maar wel in mindere maten. Gelukkig.

Laatst kwam ik een leren-tassen bedrijf tegen The Chesterfield Brand. Die zich gespecialiseerd is in kwaliteitsproducten, professionaliteit met hun grote assortiment hebben ze voor ieder wat wils.

Nou kon ik natuurlijk als tassen-gek niet wegblijven en nam ik direct een kijkje in hun webshop. Ik merkte direct hun grote assortiment. Van big shoppers tot schoudertassen en leren laptoptassen. Moest ik hier uit kiezen? Dat gaat dan wel eventjes duren.

Zelf heb ik al een groot aantal tassen in mijn collectie zitten. Maar miste ik echt een kleinere schoudertas die ik overal mee kon nemen.

Hun groot assortiment leren tassen maakte het al-te-moeilijk voor mij en nam daarom koos ik uit fijne zwarte leren schoudertassen die eigenlijk bij iedere outfit wel past.

Naast hun fijne service houdt The Chesterfield Brand rekening met goede arbeids- en goede leefomstandigheden voor hun leren tassen die voldoen aan de Europese Standaard.

Ze leggen hun focus op duurzame productie. Duurzaamheid vindt ik persoonlijk erg belangrijk, niks gaat verspilt en zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit voor betaalbare leren-tassen.

Zelf merkte ik tijdens het uitpakken van het product dat ze, erg veel aandacht besteden hoe hun product er daadwerkelijk uit ziet. Netjes verpakt in een zak en daarboven een kaart, fijn dat een bedrijf echt hun best doet. Dit zie je niet alleen online (webshop en socials), maar ook offline (de producten).

Dit is een echt bedrijf dat hun best doet voor hun producten. Nu moest ik dé ultieme test aan met mijn nieuwe aanwinst.

Ik koos uiteindelijk voor een nette zwarte leren schoudertas dat overal wel bij matcht. Zelf droeg ik het vandaag op een leger-groene jeans die ik met alle plezier draag. Bij mijn zwarte tas kreeg ik ook nog wax om de tas op kleur te houden.

The Chesterfield Brand houdt rekening met hun leer: je ruikt het aan de binnenkant en de buitenkant. Zelf ben ik erg voorzichtig met deze nieuwe aanwinst. Naast dat het echt leer is, wil je het natuurlijk niet zomaar kapot maken. Gelukkig gebruikt The Chesterfield Brand bij al hun tassen rundleer, dat ervoor zorgt dat het jarenlang meegaat. Dit moet ik uiteraard nog meemaken, maar dat het kwaliteit is heb ik wel gemerkt.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Leren Schoudertas Zwart Elsa. Verkrijgbaar bij The Chesterfield Brand voor € 89,95 Link: https://chesterfieldbags.nl/leren-schoudertas-zwart-elsa.htm

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!