thee-detox samen met Fittea

Goede voornemens, sommige houden het vol en sommige niet (inclusief ik!)

Zo kreeg ik laatst een fijn pakketje van Fittea met daarin een thee-detox. Fittea is een merk die ik zo’n 3 jaar geleden al eerder had uitgeprobeerd. Deze keer kreeg ik een andere kuur opgestuurd; een waarmee je makkelijk je goede voornemens kunt volhouden.

Fittea is een buitenlands merk die ik zelf ken van Social Media en andere bloggers. Een tijdje geleden had ik al een kuur uitgeprobeerd; en dat beviel zo goed dat ik graag ook hun nieuwe theekuur wilde uitproberen. Zo gezegd zo gedaan kreeg ik de kuur opgestuurd eind december.

Aangezien ik in januari nog met de lancering van mijn blog bezig was kon het niet anders dan dat deze blogpost een andere dag werd gepubliceerd. Ah fijn, vandaag dus mijn mening over deze Fittea thee-detox kuur.

14-daagse thee detox kuur

Ik kreeg van Fittea een 14-daagse thee detox kuur opgestuurd; het fijne aan deze detox kuur vindt ik dat ik al dagelijks thee drink. Dat maakte het voor mij alleen maar makkelijker om de kuur uit te proberen.

Naast dat het makkelijk in gebruik is, smaakt het ook erg lekker. In het verleden heb ik meerdere thee-detox kuren uit geprobeerd. Nou is de ene niet heel erg lekker, als de ander. Deze Fittea detox-kuur smaakt eigenlijk zoals alle andere theesmaken.

Ingrediënten: Organic green tea, Oolong Wu Yi, Garcinia Cambogia Extract, Pomegranate, Organic Rooibos, Ginger, Stevia, Honey, Guarana, Citric Acid, Sea Salt (electrolytes), Lemon Juice, Matcha Green Tea.

Om deze kuur goed uit te kunnen proberen ging ik dan ook begin Januari aan de slag; ik wilde dan ook de volle 14 dagen afmaken. Zodat ik een goed idee kan wekken.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik het sporten deze maand niet goed heb volgehouden; ik zit de laatste tijd niet zo lekker in me vel. Dat komt, denk ik doordat het weer winter is, en dan altijd een soort dipje heb.

Toch heb ik de kuur wel goed uit kunnen proberen; en ik moet zeggen. Ik mag dan wel maar 0,5 kilo zijn afgevallen, ik voel me wel beter in mijn vel. Energieker een of andere manier.

Gelukkig mag je gewoon aan deze thee gewoon Honing toevoegen; het schaad niet.

Persoonlijk deed het dus niet echt wat met mijn gewicht. Maar ik heb dan ook PTSS en zit vaak thuis. Ik denk als ik dalijk in de zomer weer ga sporten, beter eet en de kuur opnieuw uit probeer dat ik dan een beter idee kan wekken.

Toch kan ik zeker de kuur wel aanbevelen; hij is natuurlijk en smaakt net zoals iedere andere thee, waardoor de detox kuur makkelijk wordt gemaakt.

Mocht je ook Fittea willen bestellen; dat kan online via hun webshop. Hun webshop vermeld dat het binnen 14-40 dagen binnen moet zijn vanwege de internationale shipping die ze doen.

link: https://www.fittea.com/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!