Tommy Hilfiger premium essentials

Zoals jullie weten ontvang ik regelmatig pakketjes van Hemd voor Hem voor mijn vriend en stiefvader. Zo ontving ik vandaag mannen onderbroeken. Mannen .. aan de slag!

Zelf ben ik ook wat voller. Maar zo kan ik wel een betere indruk geven van de producten van HemdvoorHem.nl. Zoek je dus iets anders voor een grotere maat, raad ik je aan om mijn andere artikels even te bekijken voor vergelijkingsmateriaal.

HemdvoorHem

Is een bedrijf die richt op kwaliteit voor mannen. Op een budget, maar zoek je toch een merk t-shirt? is HemdvoorHem een aanrader. Daarnaast is het ook nog eens leuk om cadeau te doen, verjaardagen of je geliefde.

Daarnaast versturen ze ook nog eens in mooie cadeauverpakkingen zodra je ernaar vraagt. Erg leuk dat ze daarmee rekening houden. Zelf vind ik het fijner om online te shoppen dan in een winkel, althans in de winkels weet ik nooit waar ik moet beginnen. HemdvoorHem heeft letterlijk alles voor iedere man.

Ik hou van webshops die hun aandacht steken aan hun sites, en het promoten ervan. Tegenwoordig gaat alles via Sociale Media’s en dit bedrijf speelt er goed op in. Daarnaast hebben ze een groot assortiment die iedere maand zeker wel blij maakt. Althans mijn stiefpapa en vriend worden er erg blij van.

Tommy Hilfiger premium essentials

Zo ontving ik laatst een paar onderbroeken van Tommy Hilfiger. Een merk dat mij erg aan staat. En zo ook mijn vriend. Het fijne is dat dit setje ook niet al te duur is; zo kun je voor € 36,95 normaal (€40).

Zo heb ik van mijn vriend vernomen dat ze erg fijn aanvoelen. Leuke deal toch?

link: https://www.hemdvoorhem.nl/

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!