Tommy Hilfiger slim fit

Laatst kreeg mijn vriend een cadeautje van HemdvoorHem.nl. HemdVoorHem.nl is een online webshop voor mannen: overhemden, ondergoed, stropdassen en accessoires voor ieder wat wils dus.

HemdVoorHem.nl bestaat sinds 2010 en is gericht op kwaliteit dit zie je uiteraard ook terug in hun producten. Daarnaast is HemdVoorHem.nl ook nog is gericht op het milieu: ze gaan voor duurzame producten iets wat mij ook nog eens aanspreekt.

Zo verkopen ze met de feestdagen cadeausets waarmee je je geliefde, of je vader of een goede kennis met een leuk pakket kan verrassen. HemdVoorHem.nl heeft voor iedere man wat leuks (en zo ook ieder budget ;-)).

Niet iedere man heeft dezelfde maat, en mij maakt het echt niet uit of je juist dunner of wat voller ben. Zelf ben ik ook wat voller. Maar zo kan ik wel een betere indruk geven van de producten van HemdvoorHem.nl. Zoek je dus iets anders voor een grotere maat, raad ik je aan om mijn andere artikels even te bekijken voor vergelijkingsmateriaal.

Bij Hemd voor Hem kun je voor meerdere dingen terecht: Polo’s tot mooie stropdassen en Merk overhemden. Je kunt bij hun voor je man, kennis of vader altijd wel slagen. Mijn vriend nam een kijkje in hun webshop en noemt het vooral: Casual en je kunt er voor verschillende merken terecht zoals Calvin Klein en Eterna. Het laatste merk kreeg ik opgestuurd, één hele speciale overhemd.

Zo verkoopt HemdvoorHem.nl strijkvrije overhemden, mooie cadeau sets voor de man en nog veel meer om dé man onder ons tevreden te houden. Zo kreeg ik deze keer een mooie overhemd met een fitting opgestuurd.

Zelf zocht hij een overhemd met een fitting. Zodat het extra fijn zit, gelukkig heb je HemdvoorHem.nl die het echt allemaal heeft. Zo kwam ik uiteindelijk uit op Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger is een welbekend merk, niet alleen overhemden maar ook andere fijne producten kun je vinden in de webshop. Deze overhemd ziet er goed uit, niet?! Ik heb in iedergeval weer iemand heel erg blij gemaakt.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!