Tommy Hilfiger two ply slim stretch

Zoals jullie weten testen mijn vriend en stiefpapa regelmatig pakketjes van Hemd voor Hem. Zo kreeg ik vandaag weer een fijne overhemd opgestuurd.

Gelukkig heeft Hemd voor Hem vertrouwen in mij en mijn blog. Fijn dat ik iedere maand voor jullie overhemden, polo’s en ondergoed mag uittesten zodat jullie een goede impressie krijgen hoe of wat.

Hemd voor Hem

Niet iedere man heeft dezelfde maat, en mij maakt het echt niet uit of je juist dunner of wat voller ben.   Zelf ben ik ook wat voller. Maar zo kan ik wel een betere indruk geven van de producten van HemdvoorHem.nl.

Zoek je dus iets anders voor een grotere maat, raad ik je aan om mijn andere artikels even te bekijken voor vergelijkingsmateriaal. HemdvoorHem is een bedrijf die richt op kwaliteit voor mannen. Op een budget, maar zoek je toch een merk T-shirt? HemdvoorHem is een aanrader. Daarnaast is het ook nog eens leuk om cadeau te doen, verjaardagen of je geliefde.

Daarnaast versturen ze ook nog eens in mooie cadeauverpakkingen zodra je ernaar vraagt. Erg leuk dat ze daarmee rekening houden. Zelf vind ik het fijner om online te shoppen dan in een winkel, althans in de winkels weet ik nooit waar ik moet beginnen. HemdvoorHem heeft letterlijk alles voor iedere man.

Ik hou van webshops die hun aandacht steken aan hun sites, en het promoten ervan. Tegenwoordig gaat alles via Sociale Media en dit bedrijf speelt er goed op in.

Daarnaast hebben ze een groot assortiment die iedere maand zeker wel blij maakt. Althans, ik wel.

Tommy Hilfiger Two Ply Stretch Slim Fit

Deze overhemd zit perfect voor mijn vriend. Het fijne is ook dat je om ‘advies’ kunt vragen qua boordmaten mocht je er niet uitkomen.

Deze fijne overhemd en o.a. mooie polo’s kun je terug vinden op Hemd voor Hem.

link: https://www.hemdvoorhem.nl

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!