Under Armour HOVR’s

Een van mijn favorieten sportmerken is Under Armour: nou mocht het zo zijn dat ik hun ‘nieuwe’ schoenen uit mocht proberen. Natuurlijk zei ik natuurlijk direct já want ik had eigenlijk net nieuwe sportschoenen nodig voor het sporten in de sportschool. Ik heb ze uitgebreid getest kijk je mee?

Under Armour

Is een online en offline merk die kwaliteit uitstraalt in hun producten. Zo kan het zomaar zijn dat je er eerder van hebt gehoord. Met hun dames en heren collectie voor bij het trainen kun je altijd slagen voor een niet-al-te-dure prijs.

Zelf heb ik een T-shirt van Under Armour en had ook ooit een sportbroek; maar die had ik wel flink gebruikt dat ik hem weg heb moeten gooien na een aantal jaar. Nu mocht ik dus schoenen van Under Armour uittestten en wist eigenlijk niet wat té verwachten, aangezien ik eigenlijk altijd Adidas sportschoenen draag. Ken je die uitspraak: ‘’ wat de boer niet kent? ‘’ nou dat had ik dus met mijn sportschoenen. Ben benieuwd of Under Armour Hardloopschoenen ook aan mijn verwachtingen voldoen.

Ik sport nu meer als één jaar: ik ben van 89 kilo naar nu 81.5 kilo gegaan dit heeft uiteraard wel een jaar geduurd en ik heb niet echt dieet gevolgd ik heb gewoon gegeten waarbij ik me goed voelde en vooral gezond. En af en toe cheaten vind ik persoonlijk niet erg.. Ik voel me er gelukkiger bij dus waarom niet? Tijdens het sporten vind ik het persoonlijk belangrijk dat je kleding en schoenen lekker zitten.

Nou gebruikte ik mijn sportschoenen meer als 2 jaar tijdens het trainen waardoor ze helemaal uitgezakt en ‘gebruikt’ zijn. Dat zag je eigenlijk ook wel. Ik was dus wel toe aan een paar nieuwe schoenen en mijn reddende engel was op dat moment Under Armour waarvan ik een paar hardloopschoenen had mogen uittestten.

De nieuwe HOVR van Under Armour

Under Armour lanceert de nieuwe HOVR’s die je voeten tijdens het hardlopen beter dempen. De nieuwe technologie in de sportsportschoenen heten ‘Energy Web’ dit zorgt er als het ware voor dat je voeten een betere reactiesnelheid krijgen en je benen beter ‘fit’ houden. Er zijn twéé versies van de HOVR’s: de Phantom en de Sonic. Ik kreeg de Phantom en ging er natuurlijk een tijdje mee aan de slag (zo’n 3 a 4 weken). Normaal ga ik altijd direct met een product aan de slag, maar met deze nieuwe sportschoenen wilde ik een goede indruk wekken.

Om een goede indruk aan jullie te geven ging ik een aantal weken aan de slag. Op de loopband merkte ik direct al het verschil: door de elastiek in de schoenen voel je het verschil in de vering: je veert eigenlijk iedere keer weer terug in positie. Ik kon harder rennen en kon eigenlijk ook meer aan, zo liep ik 2 kilometers meer dan ik normaal op de loopband doe. Ik zeg dit totaal niet om de schoenen aan te prijzen maar het voelde daadwerkelijk ook zo.

Zoek je dus goede hardloopschoenen, dan zijn de nieuwe HOVR-hardloopschoenen zeker wat voor jou.

De HOVR Phantom (€140) en de HOVR Sonic (€120) zijn vanaf 1 februari dus nu online en in de winkel verkrijgbaar. Meer informatie over de schoenen vind je hier: UA.com/HOVR.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!