UIT

Vakantie ideeën op een rijtje gezet

Vandaag een artikel over de leukste dingen die je kunt ondernemen in je vakantie. Weet je dus nog niet wat je wilt gaan ondernemen in vakantie? Kijk dus vooral eventjes mee.

Sommige mensen hebben geen geld om op vakantie te gaan, en andere mensen hebben hun vakantie totaal volgepland. Als je eventjes niks weet heb ik een aantal simpele tips voor je op een rijtje gezet:

Leer een andere taal

Het klinkt misschien gek: maar tegenwoordig heb je van die leuke vertaal apps voor op je mobiel (zoals Duolingo: mijn favo app) zo ken ik al een aantal woorden Spaans. Maar zo kun je bijvoorbeeld ook Frans, Duits of een andere leuke taal leren. Kun je je vakantie tenminste op een leerzame manier besteden!

Foto’s maken is een kunst

Als je je eventjes verveelt pak dan je telefoon of een camera (als je dat hebt) erbij. Tegenwoordig kun je al professionele foto’s maken op je mobieltje, leuk om op Instagram te zetten. En je kunt je natuurlijk uitsloven bij je vrienden ;-)!

Kijken, kijken en niet kopen

Soms is het ook leuk om inspiratie op te doen in de winkels, met of zonder geld. Nodig een vriendin uit en ga slenteren door de stad heen. Misschien vindt je wel een leuke item? Het is nooit verkeerd om te shoppen. Althans, zo denken wij vrouwen haha.

Pak de trein

Vroeger toen ik minder last had van mijn aanvallen, ging ik met de trein door heel Nederland heen. Leiden, Haarlem en Amsterdam ik vond het echt altijd superleuk om nieuwe dingen te ontdekken. Ik pakte altijd de trein samen met mijn beste vrienden van toen of mijn moeder en we dronken wat bij Starbucks (Die zat toen nog niet in Den Haag) en we gingen door de stad heen. Ik vindt het gewoon leuk om te zien hoe de stad eruitziet en de historische huizen.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!