UIT

Vakantie periode tips

Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen tijdens je vakantie. Maar wat staat er nou bij jou op je lijstje? Of ben je inspiratieloos?

Vandaag heb ik een aantal tips op een rijtje gezet voor jou om jezelf wat meer inspiratie te geven! Ik hoop natuurlijk dat ik je ook kan helpen, want daar gaat het om. Het is dus tijd om leuke dingen te stellen, maar ook veel doelen. Weet je nog niet wat je kunt gaan doen? Ik geef je vandaag inspiratie, kijk dus vooral verder.

Zoals ik al zei: zoveel leuks te doen tijdens je vakantie, maar wat ga je nou echt doen? Ik heb hieronder een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet.. en zo hoop ik jou een goede stap in de goede richting te geven.

Wees actief

Zoals iedereen wel weet is sporten gezond, maar het is ook nog eens erg leuk. Natuurlijk hoef je niet urenlang in de sportschool te hangen! Maar bijvoorbeeld buiten in de natuur of op het strand sporten is ook erg leuk maar ook heel erg gezond. Zelf vind ik het ook heel erg leuk om lange stukken met mijn hondje Lucca te wandelen of heerlijk te gaan zwemmen.

Schrijf je doelen op

Als je plannen hebt: maak dan een planning, het liefste per dag. Waarom? Omdat je als je er mee klaar bent het kunt afstrepen en verder kunt gaan relaxen. Als ik klaar ben met mijn To-Do list neem ik altijd ‘Mellanie’ tijd, en kijk ik de hele avond CSI of NCIS.. Tja, zo heeft ieder natuurlijk zijn/haar manier.

Werken

Sommige mensen kiezen ervoor om tijdens je vakantie een baantje te zoeken, zelf heb ik wel wat beters te doen in mijn vakantie.. Maar toch! Ik heb heel veel respect voor de mensen die het wel ondernemen. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor vrijwilligerswerk, zo doe je ook nog iets goed voor een ander.

Dans / Theater

Dansen vind ik zelf onwijs leuk om te doen. Zo heb ik laatst me in de vakantie ingeschreven voor een dansschool, nu ben ik verhuist en er mee gestopt maar je kunt je gevoel er echt in kwijt. Hou je zelf niet van dansen? is misschien Theater wel wat voor jou. Durf je niet.. dan heb ik een tip: gewoon doen, nee serieus ik kan het iedereen aanraden. Vooral voor de sociale contacten is deze stap voor mij erg belangrijk, zo maak je misschien ook nog vriendinnen.

Plan een ‘vriendinnen’ avondje

Als je vriendinnen hebt, waarom plan je dan geen logeerpartijtje? Bel ze op, of App je vriendinnen ze zullen het vast erg leuk vinden. Ik stalkte mensen altijd met mijn vriendinnen, haha wat was dit leuk. Je kunt natuurlijk ook over iedereen roddelen, ik vond dit ook leuk om te doen. Moet de ander het natuurlijk niet te weten komen.

Maak een planning

Ik je vakantie kun je natuurlijk zelf iets leuks plannen, maar je kunt ook bijvoorbeeld het er met je ouders over hebben. Je ouders weten vast wel iets leuks die je samen kunt doen! Bijvoorbeeld naar een attractiepark gaan, of een dagje weg. Vroeger vond ik dit heel erg leuk om te doen, nog steeds trouwens.

Wees creatief

Je kunt van alles doen tijdens je vakantie.. bijvoorbeeld leuke dingen doen met Washi Tape zo kun je op Pinterest leuke DIY’s vinden om te doen. Je kunt er echt van alles op vinden, zo verveel je je nooit! Of knap bijvoorbeeld je kamer op, nieuw kleurtje? of een ander behang.. doe het nu je eenmaal toch vrij bent. Je zult waarschijnlijk je onwijs trots voelen op het resultaat.

fotografie @ frerella.blog en stockfotos @ unsplash

Mellanie

Ik ben ik.

Laat een reactie achter. E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

site design by me
@ frerella.blog
error: Alert: Content selection is disabled!!